Breaking news

Angajari videochat Bucuresti – 3 detalii pe care unele studiouri “omit” sa le spuna la interviu

loading...

Oferta de angajari videochat din Bucuresti este extrem de generoasa. Studiourile apar peste noapte, precum ciupercile dupa ploaie, asa ca devine din ce in ce mai greu sa faci diferenta intre ele.

Din acest motiv, unei fete fara experienta in domeniu ii este aproape imposibil sa-si dea seama care este cea mai buna varianta. Anunturile de angajare sunt aproape identice, toate promit venituri de mii de dolari, insa chiar este atat de usor sa ai castiguri formidabile peste noapte?

Iata cateva aspecte pe care orice fata ar trebui sa le afle inca de la interviul de angajare.

  1. Veniturile sunt colosale, insa nu din prima luna

Ofertele de angajari videochat Bucuresti omit cu buna stiinta sa mentioneze acest aspect. Intr-adevar, modelele ajung sa castige foarte bine, insa nu din prima luna sau, cel putin, nu daca sunt la inceput de drum in acest domeniu. In general, primele 2-3 luni de activitate sunt de acomodare, iar abia apoi se poate vorbi de sume de mii de dolari. In acest sens, este de preferat sa colaborezi cu un studio care-ti asigura un venit lunar minim si sa nu te afli in situatia ca la final de luna sa nu ai niciun ban in cont.

Spre exemplu, Kendra Studio ofera modelelor la inceput de drum un venit minim garantat de 1000$ sau 65% din incasari. De asemenea, in prima luna plata se poate face la zi.

Plus ca veniturile depind foarte multi factori. In primul rand, este foarte importanta atitudinea modelului. Odata ce ai acceptat oferta de angajari videochat Bucuresti, trebuie sa-ti asumi acest job si sa-ti dai interesul in ceea ce faci. Indiferent ca vorbim despre medici, profesori, jurnalisti sau modele online, atitudinea fata de locul de munca face in cele din urma diferenta. Pe langa asta, nu orice studio de videochat te poate ajuta sa atingi succesul. Si astfel ajungem la cel de-al doilea subiect.

  1. Calitatea studioului in care lucrezi face diferenta

Atitudinea este importanta, insa intreaga ta activitate trebuie sa fie sustinuta de o echipa profesionista. Fetele care sunt interesate de ofertele de angajari videochat din Bucuresti trebuie sa urmareasca si acest aspect. Spre exemplu, este important sa ai alaturi de tine un trainer care sa te ajute non stop sa-ti cresti veniturile. Fotografii, psihologii, specialistii IT sunt doar cateva dintre persoanele care trebuie sa lucreze alaturi de tine intr-un studio de videochat valoros. In lipsa lor, poti foarte bine sa faci videochat de acasa si sa te multumesti cu cateva sute de lei castigati lunar. Poate ca aceste detalii nu sunt mentionate in oferta de angajari videochat, insa ai tot dreptul sa le afli la interviu. Nu trebuie sa-ti fie rusine sa pui toate intrebarile de care e nevoie pentru ca alegerea ta sa fie cea mai potrivita.

  1. Confidentialitatea este importanta pentru modele

Confidentialitatea este importanta pentru ca videochatul nu este neaparat privit cu ochi buni nici macar in 2019, la aproximativ 20 de ani de la legalizarea acestui domeniu in Romania. De aceea, vei vedea foarte des in ofertele de angajari videochat Bucuresti ca studioul iti asigura 100% confidentialitate, ceea ce presupune, printre altele, ca nu vei putea fi vazuta de clientii din Romania. Totusi, acest risc exista si, chiar daca este unul foarte mic, ar trebui sa fie mentionat inca de la interviul de angajare. Exista un soft special care poate fi utilizat in acest scop, insa sunt foarte putine persoane care stiu sa-l foloseasca, iar acestea trebuie sa aiba cunostinte minime de programare.

Cel mai bine este sa discuti cu modelele studioului unde vrei sa lucrezi. Daca ele iti spun ca sunt multumite de veniturile si activitatea lor aici, atunci poti sa dai credit ofertei de angajari videochat in Bucuresti. Prinde-le in pauza de cafea si discuta cu ele, in absenta unui manager care sa le influenteze parerile!

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata