Breaking news

Amenajări în tendințele lui 2017. Iată trendul în materie de balustrade inox și scări interioare

loading...

Pentru ca in fiecare an pornim la drum cu o pofta noua de viata si locuintele noastre trebuie sa capete acel aer propaspat. In primele zile din an incercam sa ne revenim din nostalgia sarbatorilor si punem la punct planuri pentru viitor.

scari-inoxIn aceste momente, dorim sa va oferim cateva sfaturi pentru a pasi cu dreptul in noul an. Pentru ca in afara de persoanele dragi ce este mai important decat amenajarea spatiului in care traim? Si da, in 2017 ne intoarcem la natura.

Sa incepem din afara locuintelor noastre. Astfel, pentru balcoane de exterior va propunem balustrade inox simple, mate sau satinate, cu teava rotunda sau rectangulara care sa scoata in evidenta anumite elemente arhitecturale ale casei dvs. Conform ultimului trend, acestea vor fi apoi ornate cu obiecte decorative din lut, flori si plante. Pentru a va oferi protectia necesara dar si a urma tendintele privind culorile, venim in intampinarea dvs. cu copertine de inox si policarbonat colorat. Indraznim sa va sugeram verde, orange si nuante ale pamantului ce vor crea leagatura intre gradina exterioara si designul interior.

Vom pasi apoi impreuna spre holul si livingul dvs. pentru a crea sau readapta elementul central al spatiului – scara. Aceasta  va deveni elementul vedeta al locuintei sau va pune in valoare celelalte obiecte personale, in functie de alegerea dvs. Atfel, sfatul nostru este de a realiza o scara din inox sau fier care sa ofere sustinere optima, placata cu trepte din lemn sau alte materiale naturale, asa cum prevede curentul architectural al acestui an. Apoi puteam realiza o balustrada din inox simpla sau ornata cu o mana curenta din lemn, baituita in culori neutre. Daca doriti ca balustrada inox interioara sa devina elementul vizual central, atunci propunerea noastra este de a crea efecte deosebite prin realizarea de modele balustrade inox lemn cu traverse ondulate si diferite insertii din lemn (bile, cercuri, ovaluri, etc). O alta varianta o reprezinta crearea de balustrade inox sticla sau policarbonat in culorile star ale acestui an: verde, galben, orange, pamantiu, etc.

balustrade-inoxPentru adeptii amenjarilor de lux, designerii de renume mondial propun pentru anul 2017 accentele stralucitoare metalice. Astfel ca scarile din inox si balustradele din inox vor deveni obligatorii in acest caz armonizandu-se cu celelate elemente ale spatiului, ca de exemplu ramele metalice ale pozelor si tablourilor, picioarele lucioase ale meselor sau scaunelor. O alta varianta sugerata pentru acestia este crearea unui spatiu cosmic in interorul locuintelor. Balustradele de sticla vor crea efecte vizuale deosebite in acest context.

Pentru a vizualiza mai multe modele scari si balustrade din inox simple sau combinate cu alte materiale, va rugam sa intrati pe site-ul nostru: www.balustrade-bucuresti.ro

Pentru  preturi balustrade inox si alte confectii metalice puteti sa va adresati personalului nostru

Vizionand site-ul www.balustrade-bucuresti.ro, la tel. 0728.550.047 sau sa transmite-ti e-mail la adresele: inox2000@yahoo.com si info@balustrade-bucuresti.ro.

Articol realizat de master ec. Mihaela Catalina Constantin – Marketing manager SC PROD INOX CONSTRUCT SRL

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata