Breaking news

Alarmele auto moderne sunt calea cea mai simpla catre confort si siguranta sporita oricand

loading...

O masina inseamna foarte multe responsabilitati pentru cel care o detine. Evaluarile tehnice permanente pentru a nu reprezenta un pericol pentru cei care se afla in trafic, schimbarea pieselor uzate, alimentarile zilnice cu un carburant de calitate, iata doar cateva dintre ele. Masinile moderne sunt de multe ori destul de deficitare la capitolul siguranta atunci cand nu se afla in trafic. Practic, intr-o parcare orice hot poate sa patrunda destul de rapid intr-o masina care nu are un sistem performant de alarma.

masinaAlarmele clasice emit anumite zgomote intermitente atunci cand se detecteaza incercarea de fortare a usilor sau sunt lovite diverse parti ale masinii. Totusi nu este suficient, hotii pot avea diverse cunostinte tehnice si pot dezamorsa rapid sistemele mai vechi.

Sistemele avansate de alarmare tin hotii la distanta

Specialistii in domeniu recomanda montarea unui sistem avansat de securitate, astfel incat oricine vrea sa intre in masina cat e armat sistemul sa nu o poata face. O alarma auto moderna permite si pornirea motorului pana ca proprietarul sa ajunga la ea, toti senzorii si sistemele de inchidere sunt controlate de la un mic centru de comanda in asa fel incat orice incercare de furt sau de spargere sa fie imposibila.

Avantajele pe care le ofera o alarma auto de top sunt date de numarul mare de modele disponibile pe piata, de calitate buna a pieselor si a sistemelor puse la dispozitie de firmele producatoare, de rapiditatea actionarii ei si de siguranta sporita pe care o ofera odata ce a fost armata.

Alarmele pentru masina rezista bine la variatii de temperatura sau umiditate, au un grad de uzura redus pe o perioada lunga de timp, au garantii extinse, se pot inlocui piese foarte usor astfel incat functionarea sa fie continua.

Preturile pentru o alarma auto pe care sa te poti baza variaza in functie de producatori si de functiile suplimentare pe care le are aceasta, oferte bune sunt de gasit in online, acolo unde si promotiile sunt mai dese si mai variate.

Falcon Electronics ti-a pregatit sisteme de securitate cu o multime de functii si caracteristici utile

Falcon Electronics este printre putinele magazine online care poate oferi oricand o alarma auto in ton cu cerintele moderne de pe piata, motorul masinii poate fi pornit fara a fi nevoie sa iesiti din casa, sistemele pot fi analogice sau digitale, in functie de nevoile fiecarui sofer. Unele sisteme functioneaza cu telecomanda originala a masinii, au si adaptari pentru a fi controlate din interfete speciale pentru telefoanele mobile. Telecomenzile au ecrane OLED, se utilizeaza simplu si pot fi purtate fara probleme oriunde aveti nevoie.

Sistemele de securitate produse de firme de top si aflate in ofertele Falcon au tehnologie Responder HD SST, motoarele se pot porni si cu ajutorul smartphoneului, razele de actiune ajung si la 1600 m. Atunci cand se declanseaza sistemele de securitate instiintarile sunt primite pe telecomanda, imediat ce sunt detectate schimbari, se depisteaza si cauza actionarii, asistentul pentru confort personal fiind gata sa actioneze motorul, climatizarea, sa dezghete geamurile si sa incuie usile masinii, sa descuie portbagajul.

Garantia pe viata, simplitatea utilizarii sistemelor de siguranta pentru masini, calitatea garantata, imposibilitatea clonarii telecomenzii, iata doar cateva dintre avantajele sistemelor pentru masinile moderne comercializate de Falcon. Toate sistemele din oferta sunt compatibile cu toate tipurile de masini, se pot compara produsele de pe site, consilierii specialisti pot oferi informatii complete aditionale despre fiecare articol comandat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata