Breaking news

Află care este cel mai util echipament pentru un spațiu comercial

loading...

Când ne referim la echipamentele pentru spațiile comerciale avem în vedere tot felul de rafturi pe care clienții le-au observat în magazine și supermarket-uri. Desigur acestea sunt de mai multe tipuri, lucru observat deja la fața locului: rafturi de pâine, rafturi de legume și fructe, rafturi de perete, etc. Astfel de rafuri pot fi realizate din materiale diferite (metal, lemn pal) și pot avea dimensiuni specifice. În magazinele cu autoservire, în supermarket-uri și hipermarket-uri predomină rafturile metalice care sunt perfecte pentru depozitare și au multe avantaje.

ExclusivNews (1)Rafturile metalice sunt realizate din tablă de oțel de anumite dimensiuni bine stabilite de producători, sunt vopsite electrostatic, au mărimi diferite și un număr preferat de polițe. Unele sunt de tipul unor construcții sudate, altele sunt demontabile. Se pot folosi și rafturi de colț interior 45 de grade care au avantajul de a lega seriile de rafturi, de a elimina varianta de a achiziționa două profile de rafturi și de a utiliza eficient spațiul. Pentru anumite magazine sunt necesare rafturile metalice cu panouri perforate, cu tije, cârlige sau agățătoare și 1-2 polițe pentru depozitarea produselor.

ExclusivNews (2)

Producătorii pot realiza și rafturi la comandă, care să aibă alte dotări și care să fie în funcție de doleanțele clienților. Astfel de rafturi sunt foarte utile în magazine și supermarket-uri deoarece pe ele se pot stoca și depozita foarte bine produsele care trebuie vândute clienților, au avantajul de a fi și rezistente la acestea, de a suporta greutăți foarte mari.

Faptul că sunt din metal de oțel este grozav deoarece acest material este rezistent la suprasarcini și la fluctuațiile de temperatură. Pe polițele lor se pot stoca produse în vrac sau marfa ambalată care este corespunzătoare pentru diferite sectoare în spațiul comercial respectiv. Aspectul lor este interesant datorită designului modern, iar sistemul de montare este ușor.

ExclusivNews (3)

Astfel de rafuri au ajuns să fie cele mai populare în categoria produselor sau a echipamentelor pentru spațiile comerciale, să aibă un nivel de calitate superior și un preț accesibil ca și al altor produse similare care sunt necesare pentru depozitare și care sunt din alte materiale. Pe site-urile online se pot găsi diferite produse pentru magazine și supermarket-uri și rafturi de depozitare metalice, care sunt atât de utile și necesare în astfel de spații comerciale.

Rafturile metalice sunt utile și în magazia unei case particulare, pentru că sunt economice și practice, astfel problema depozitării unor lucruri este rezolvată deși poate înainte aveai impresia că stau aiurea, dezordonat și nu-și găsesc locul firesc. Într-un garaj personal, rafturile metalice își pot găsi utilitatea deoarece după montarea lor se pot organiza tot felul de obiecte (truse, scule, seturi de chei, unelte, etc.) într-un mod eficient și practic. Cei care au o firmă sau un atelier pot folosi diferite variante de rafturi metalice mai ales în depozitul cu produse și materiale, rafturile fiind soluția ideală pentru a avea un spațiu aerisit și bine compartimentat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata