Breaking news

5 avantaje mari aduse de mutatul în casă nouă

loading...

Daca planuiti sa va mutati in casa noua, procedati foarte bine! Mutatul la casa efectiv implica mai multe lucruri, dar vanzarea apartamentului vechi si cumpararea unuia nou este o idee inteleapta care trebuie sa vada lumina zilei cat mai curand! De ce tonul acesta categoric? Deoarece mutatul intr-o locuinta noua bine aleasa vine la pachet cu cinci mari avantaje!

mutat casa nouaPuteti obtine o locuinta mica si cocheta sau una spatioasa si pregatita pentru copii 

In functie de cum doriti amandoi, puteti sa renuntati la spatiile nefolositoare dintr-un apartament cu trei camere si sa va cumparati un apartament cochet cu doua camere, care poate fi amenajat mai bine si intretinut mai usor. Desigur, daca aveti copii sau planuiti sa aveti, este lesne de inteles ca trebuie sa “pregatiti terenul” si sa adaugati o camera locuintei voastre.

Puteti sa schimbati cartierul si sa scapati de senzatia ca locuiti la sat 

Dupa foarte multi ani de locuit intr-un singur loc, vedeti aceleasi chipuri acre, aceiasi ochi iscoditori de vecini. Vecini care v-au cunoscut mai intai parintii si apoi pe voi si care traiesc in universul propriu, care repeta aceleasi obiceiuri. Mutarea intr-un nou cartier reprezinta cu adevarat un nou inceput, din acel moment, alti oameni va inconjoara.

Cand voi nu mergeti la shopping, merge shoppingul la voi 

Considerati ca aveti mall-ul si hypermarketul prea departe? Ca aveti parcul prea departe, sau gura de metrou? Ei bine, nimic din toate acestea nu trebuie sa va faca viata urata si grea. Puteti sa alegeti un apartament nou intr-un imobil construit langa un mall dar in acelasi timp langa un parc  si langa o gura de metrou. Langa o scoala, un cabinet medical si tot ce mai aveti nevoie pentru a le avea pe toate in proximitate.

Aveti ocazia sa traiti intr-un imobil realmente rezistent la cutremure 

Vecinii actuali spun ca la urmatorul cutremur s-ar putea sa se prabuseasca tocmai casa scarii?! Ei bine, nu trebuie ca asta sa fie apasator precum drobul cu sare din povestea pe care o stim cu totii. Va puteti muta intr-un imobil construit dupa ultimele standarde de costructie.

Amenajarea apartamentului poate fi facuta intr-un fel imposibil in apartamentul actual 

Degeaba va doriti scafe, spoturi si treceri subtile dintr-un hol in anumite locuri daca actuala configuratie nu permite acest lucru. Trebuie sa obtineti o alta configuratie a locuintei daca doriti sa implementati ideile vazute atunci cand mergeti in vizita la anumite cunostinte sau la anumiti prieteni.

Acestea cinci avantaje sunt mari deoarece se pot descompune in mai multe avantaje mai mici. Numarul dezavantajelor este mic spre inexistent, iar cu referire la bani – suma totala de plata si modalitatile de plata sunt avantajoase pentru un cuplu ca voi sau o familie precum a voastra. Mult succes!

Sursa foto: apartmenthunterz.com

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata