Breaking news

2019 aduce noutati in domeniul automobilelor, pieselor auto si accesoriilor

loading...

Printre recentele lansari din acest an in domeniul automobilelor, pieselor auto si accesoriilor, se afla si RapidAuto.ro cu o nouă infatisare si o structură prietenoasa pentru utilizator, acest site are un design clar si usor de inteles care va da sansa sa puteti comanda singuri piesele auto pentru automobilul dumneavoastra.

Acest nou site are menirea sa iti ofere acces rapid si usor la produsele cautate, precum si o modalitate mult mai simpla de comandare a acestora, prin adaugarea modelului de autoturism in garajul rapidauto.ro

Regasim astfel multiple categorii principale de piese auto, accesorii dedicate pentru fiecare model in parte, tot ceea ce tine de motor si partile aferente cat si de partea estetica, stergatoare, covorase, oglinzi si parbrize, sau alte accesorii.

RapidAuto.ro coopereaza cu producatori aftermarket si OEM de foarte buna calitate precum BOSCH, BREMBO, MANN, astfel utilizatorii au acces la baza de date cu filtre de aer, ulei, distributii originale, pachete amortizoare, pachete ambreiaje cu rulment, senzori, sau alte piese auto.

Pozele produselor de pe site sunt reale in format HD, mobile friendly, iar disponibilitatea de a vizualiza cantitatea stocului pentru produse este foarte utila atunci cand dorim sa comandam.

Livrarea produselor noastre este efectuată în România, prin intermediul serviciilor de curierat astfel livrarea pieselor si accesoriilor auto va fi rapida si eficienta oricand si oriunde.

Plata produselor se poate face cash la livrare sau cu cardul bancar, astfel toate produsele oferite de magazinul de piese auto rapidauto.ro beneficiaza de garantia prevazuta de lege, aveti dreptul de retur asa incat puteti comanda cu incredere.

Consultanta si informatiile sunt profesionale si gratuite, pentru cei interesati sa colaboreze cu rapidauto.ro, punandu-va astfel la dispozitie suport online sau telefonic de Luni pana Vineri intre orele 8:00-19:00.

In spatele acestui site se afla o echipa cu o experienta in domeniul auto de peste 17 ani dobandita din anul 2002 cand a luat nastere BestAutoVest.ro, pana in prezent, initial ca distribuitor de piese auto in zona de vest a tarii, astfel va invitam sa vizitati noua platforma de comandare a pieselor si accesoriilor auto pentru orice tip de autoturism.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata