Breaking news

Vacanţe de iarnă în întreaga lume cu Ika Turism

loading...

Vacanţele de iarnă sunt strâns legate de festivităţile religioase şi de celebrare în mod unic şi special a momentelor creştine în întreaga lume. Cu toate acestea, sunt sărbători care merită să fie celebrate în intimitate, alături de prieteni, tocmai pentru că sunt cele mai interesante.

revelion exoticDacă istoria omenirii ar merge înapoi cu cinci sute de ani, atunci şi vacanţele de iarnă ar fi altfel; erau ceea ce însemna tradiţii bogate, ritualuri, mai multe obiceiuri de sărbătoare şi folclor. Luna decembrie, sau mai degrabă sezonul de iarnă, înseamnă oameni care se perindă în mai multe părţi ale lumii, pentru a observa diferite culturi şi locaţii.

Cele mai multe sărbători de iarnă sunt legate de solstiţiul de iarnă, pentru că în această zi, din cauza înclinării axei Pământului, orele de zi sunt cele mai scurte în emisfera nordică, iar orele de noapte cele mai lungi. Şi acesta este un motiv pentru care oamenii din toate locurile optează pentru zone din emisfera sudică. De fapt, o mulţime de sărbători de iarnă sunt asociate cu zile ale sfinţilor, încât cuvântul vacanţă a fost şi el derivat de la cuvintele „sfânt” şi „zi”, tocmai pentru că iniţial vacanţele delimitau zilele religioase speciale.

Cele mai cunoscute sărbători de iarnă sunt Crăciunul şi Anul Nou, tocmai pentru că o mulţime de fapte religioase s-au întâmplat demult, pentru care merită amintite şi celebrate cu mare fast. Creştinii din întreaga lume sărbătoresc vacanţa de iarnă începând cu data de 25 Decembrie, ziua în care a fost născut Iisus Hristos. Pregătirile pentru Crăciun încep într-un mod mai simplist, cu o curăţenie în casă şi cu decorare, cu mâncăruri tradiţionale şi cu participarea la slujbele religioase.

Mulţi creştini merg la biserică, decorează un brad de Crăciun, împart cadouri, iau cina tradiţională în familie, petrec zile împreună. În anumite părţi, oamenii şi-au format un obicei, cel de a-şi petrece aceste sărbători în regiuni cunoscute sau mai puţini cunoscute şi optează pentru un sejur de o săptămână în cele mai calde locaţii, locaţii exotice de unde pot să vină cu o mulţime de elemente plăcute. În fiecare regiune exotică, perioada Crăciunului este sărbătorită chiar dacă asta înseamnă că va fi destul de ciudat un Crăciun fără zăpadă, fără mirosul iernii şi cel al focului pe lemne. Cei care optează pentru oferte Revelion exotic merg pe premisa care spune că Moş Craciun vine pe sanie pentru a oferi cadouri, astfel încât adulţii îşi aleg singuri cadoul.

Un sejur în Singapore sau Bali înseamnă un sejur de vis, nopţi incredibile şi zile pline de unicitate. De altfel, şi preţurile pentru o ofertă de Revelion în Bangkok şi Phuket sunt la mare căutare, pentru că transportul cu avionul, taxa de aeroport şi sejurul sunt la un preţ redus, încât nimic nu îi mai împiedică pe turişti să opteze pentru o rezervare online la Ika Turism.

Vacanţele şi sărbătorile de iarnă sunt mereu un prilej pentru a întâmpina cu veselie Naşterea Domnului, pentru a întâmpina noul an cu mai multă speranţă şi iubire, dar şi pentru a cunoaşte noi locaţii unice, care trebuie văzute cel puţin o dată în viaţă. Ika Turism vine anul acesta cu o mulţime de oferte pentru sejururi şi vacanţe în ţări unice, la costuri accesibile, încât fiecare să se bucure de ceea ce îl mulţumeşte, la un nivel al serviciilor de înaltă calitate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata