Breaking news

Trendul ursitoarelor pentru botezurile din Bucureşti: Petreceri Magice

loading...

În ziua de azi, când totul este clasificat şi totul este raportat la statutul social şi la ideea de a fi mereu în tendinţe, aproape orice domeniu al vieţii noastre trebuie să respecte anumite criterii. Ȋncadrate  în anumite tipare şi norme de viaţă, care să fie adecvate şi acceptate de toată lumea, este important să respectăm astfel de reguli, nescrise.

ursitoare bucurestiAcest trend, această evoluţie a tuturor domeniilor de interes pentru viaţă publică, a dus şi la acapararea evenimentelor importante şi deosebite din vieţile noastre şi ale familiilor noastre. Acum, nu mai este vorba despre a aduce pe lume un copil şi a-l creşte aşa cum se făcea înainte. Acum, înainte de naştere este organizată o petrecere de genul “baby shower” în care viitoarea mămică este personajul principal şi îi sunt dăruite tot felul de cadouri şi atenţii ei şi viitorului bebeluş, dar sunt făcute şi urări de bine şi de sănătate familiei fericite.

Pe lângă acest obicei, puţin mai nou la noi în ţară, se află şi petrecerea de botez a micuţului, după ce a trecut ceva timp de la naştere. Această este deja o idee obişnuită. A organiza o mini-petrecere sau mai bine zis a ţine un fel de eveniment cu muzică, gustări şi cadouri, este deja un tip de practică des întâlnită la multă lume în România. Însă, de ceva timp, până şi în acest sens, au apărut noi trenduri şi pretenţii legate de felul în care trebuie să se desfăşoare o astfel de petrecere: introducerea câtorva elemente ce ţin de modernism şi de modă din afara ţării. Ursitoare Bucureşti vă spune ceva?

Aşa cum s-au impus anumite lucruri pe piaţa organizării petrecerilor de botez, aşa şi firmele din Bucureşti s-au conformat acestor cereri ale persoanelor care îşi doresc să fie în pas cu moda. Astfel că, şi serviciile oferite de firma Petreceri Magice sunt în conformitate cu tendinţele de pe piaţă organizării de petreceri pentru botez şi pentru copii, în general. O idee relativ nouă pentru evenimentele de botez este şi prezenţa ursitoarelor din poveşti care să întreţină atmosfera şi să o transforme încât să pară mai mult ca în poveşti.

Şi cine nu adoră prezenţa zânelor bune la un botez, mai ales dacă acestea reuşesc să oprească urările rele făcute de ursitoarea cea rea, care nu a fost invitată la petrecere? Oricine iubeşte un mediu relaxant şi captivant, în care ursitoarele vin cu gânduri bune şi cu urări de noroc, fericire şi viaţă lungă şi sănătoasă. Acum a devenit mai mult un ritual ca la petrecerea de botez să fie prezente şi aceste zâne frumos costumate, care să îşi îndeplinească ritualul pe o muzică şi o ambianţӑ din poveşti.

Nu numai că acest trend împrumutat din afară a devenit de ceva timp obişnuit la noi în ţară, însă în Bucureşti există firma furnizoare de servicii pentru petrecerile şi evenimentele dedicate copiilor, Petreceri Magice. Aşadar, oricine îşi doreşte de acum încolo să ţină pasul şi cu acest trend, o poate face, pentru că oferte şi servicii de genul există la îndemâna oricui.

loading...
1 Comentariu
  1. Oana Berea spune

    Recomand cele mai frumoase ursitoare. Profesionalismul ii definesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata