Breaking news

The Bag Shop, hainele cu stil la preţ accesibil

loading...

Visul oricărei femei este să mănânce fără să se îngraşe şi să îşi găsească haine cu stil la un preţ cât mai accesibil. Fără să limităm acest caz la ordinul feminin, bărbaţii sunt şi ei interesaţi de asta. Mai ales când îmbrăcămintea cu pricina este semnată de mari branduri, interesul este cu atât mai mare. Aşa că din fericire pentru doritori, există şi sursă pentru acestea, shop-uri cu haine outlet.

haine-outlet_1Industria outlet-urilor

Aşa cum şi numele îi sugerează, un outlet este o formă de a comercializa chiar şi acele haine care au rămas fără stoc. Sunt produse de îmbrăcăminte din colecţii anterioare, rămase nevândute. Se subînţelege că astfel de magazine sunt nişate şi au mai mereu preţuri foarte bune, reduceri la haine care de regulă costă mai mult.

Astfel de magazine au devenit în ultimii ani un loc de mare interes pentru publicul larg, chiar fără limite. Au şi avantaje până la urmă, de unde şi faptul că sunt greu de ignorat. Să nu uităm că un outlet înseamnă stocuri de haine semnate de mari branduri, deci calitatea a ceea ce se vinde este implicită şi nu compromisă. Este flatant să poţi purta astfel de haine, să îţi permiţi aşa ceva, aşa că un outlet este soluţia de mijloc, un echilibru perfect între ceea ce se merită, accesibilitate şi hainele semnate de branduri celebre.

The Bag Shop, outlet-ul la îndemână

Spre deosebire de magazinele din această categorie, outlet-ul The Bag Shop aduce şi avantajul de a cumpăra online. Este poate o combinaţie de era modernă ce îmbină uşurinţa cu accesibilitatea, atribute după care tot fugim în fiecare zi. Pare mai facil ca niciodată să ai la un click distanţă posibilitatea de a cerceta stocul unor produse, mai cu seamă când este vorba de dorite branduri, mai cu seamă când la mijloc stă dorinţa arzătoare de a te îmbraca cu haine de un anume prestigiu.

În cadrul magazinului de tip outlet The Bag Shop se regăsesc branduri celebre, de la Guess la Pierre Cardin la La Martina, Tommy Hilfiger etc. Dispune de categorii atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei şi este locul ideal pentru a realiza ţinute deosebite şi mai ales complete. Asta pentru că acest outlet include produse de genul accesoriilor, încălţăminte, sacouri, rochii, pantaloni, tricouri şi absolut tot ceea ce ar putea interesa un doritor pentru a-şi realiza o ţinută de la a la z.

Ce pare şi mai interesant este că, aparte de faptul că hainele din cadrul unui outlet au un preţ mai mic, există şi reduceri. Practic dublă bucurie, de a regăsi haine de la un anume brand care în mod normal au un preţ usturător la comercializare – pentru anumite categorii de persoane, cu buget de la mediu la redus, de la modest la normal zilelor noastre – să fie şi reduse în anumite situaţii sau perioade. Spre exemplu, o pereche de pantaloni CUBUS sunt cotaţi la 158 de lei şi posibil reduşi până la 59 de lei. Dacă eşti norocoasă de a găsi mărimea care ţi se potriveşte practic ai făcut o achiziţie de invidiat.

Mituri legate de outlet-uri

Prejudecăţi avem mereu şi mai cu seamă se aplică acolo unde cunoaşterea, încă nu a văzut lumina zilei. Nu pune un semn de egal între un outlet şi un second hand. Magazinul outlet nu include produse ce anterior vânzării au fost folosite şi acum se găsesc alţi cumpărători. De asemenea, un outlet nu comercializează acele haine care au defecte, indiferent cât de mici sunt ele sau puţin vizibile. Departe de astfel de cazuri, justificarea vine din faptul că nu se comercializează având disponibilă doar o mărime şi un singur produs din acea clasă.

Nu în cele din urmă, raportat la cine frecventează astfel de magazine, fizice sau online aşa cum este şi The Bag Shop, există din nou anumite mituri. Nu numai fuga după reduceri sau disperarea de a mări dressing-ul sunt motive justificate pentru a face cumpărături din cadrul unui magazin de haine de tip outlet. Pur şi simplu, când o oferta ţi se iveşte, nu ai motive să o refuzi. Pe acest principiu, un outlet îşi câştigă un public ce devine în timp fidel;  mai ales pentru cei care cunosc brandurile mai detaliat, ce pot face o comparaţie între preţurile lor şi cele din outlet, este cu atât mai accentuată ideea că se merită să faci shopping şi din outlet.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata