Breaking news

Solutii complete in materie de ventilatie si climatizare, marca Pro Vent

loading...

Avand in vedere necesarul de confort pentru fiecare sector de activitate, dar si ventilatia corecta si mentinerea temperaturilor optime inlaturand in acelasi timp poluarea, solutiile cautate isi regasesc raspuns in echipamente si dispozitive moderne, eficiente si accesibile.

ventilatoarePro Vent aduce astfel raspunsurile perfecte, fiind lider in comercializarea si distributia de echipamente industriale si casnice de ventilatie si climatizare.

Sisteme eficiente Pro Vent, potrivite pentru orice situatie

Poluarea, praful sau aerul viciat nu trebuie sa constituie elemente care sa ingreuneze procesele de munca, sau care sa creeze un disconfort in locuinta.

Pro Vent iti ofera sisteme de ventilatie si climatizare, indiferent daca scopul tau este sa mentii un aer proaspat in locuinta ori sa asiguri o ventilatie corespunzatoare intr-un depozit, cladire de birouri, spatiu comercial sau atelier de productie.

In seria sistemelor de ventilatie care isi gasesc utilitate pentru sectorul industrial, comercial, institutional sau de productie, se inscrie gama variata de ventilatoare oferita spre vizualizare utilizatorilor si in cadrul site-ului oficial pro-vent.ro.

Ventilatoarele axiale deschid gama de produse, fiind disponibile atat in varianta celor de tubulatura, pentru sisteme care functioneaza cu ajutorul conductelor si tubulaturii pentru a asigura ventilatia, cat si in varianta ventilatoarelor axiale de perete – montate in situatii in care nu exista optiunea ventilarii printr-o alta metoda.

Gama de ventilatoare este completata de asemenea de ventilatoarele centrifugale sau de cele de acoperis, utilizate pentru a mentine prospetimea in incinte unde se impun schimbari frecvente ale aerului si un necesar ridicat de debit.

Solutiile Pro Vent sunt de asemenea personalizabile. Mediul in care actioneaza un sistem de ventilatie – in speta ventilatoarele – impune uneori un necesar de protectie suplimentara. Astfel, sub aceeasi marca Pro Vent poti gasi ventilatoare carcasate, rezistente la foc sau avand protectii suplimentare pentru conditii precum: temperaturi foarte ridicate sau scazute, mediu coroziv, grad de umiditate sau praf ridicat.

Pentru ca orice sistem de ventilatie sau climatizare sa fie complet, la Pro Vent poti gasi de asemenea si toate accesoriile aferente, de la tubulatura pana la grile de protectie si anemostate, de la accesorii electrice specifice si pana la sisteme de protectie si optimizare a functionarii.

Pe partea de climatizare, Pro Vent ofera de asemenea solutii eficiente. Nu lipsesc din oferta variata recuperatoarele de caldura, ventiloconvectoarele sau binecunoscutele perdele de aer. Acestea din urma au rolul de a crea o bariera eficienta care nu va permite transferul aerului din interior catre exterior sau viceversa. Montate in dreptul intrarilor in diverse incaperi, impiedica fluxul de aer si mentin mediul de lucru confortabil – pot fi vazute atat in centre comerciale, cat si in sectorul industrial sau numeroase alte locatii in care se doreste acest lucru.

Ventilatie si climatizare – misiuni indeplinite cu Pro Vent

Gama variata de produse, experienta acumulata de-a lungul anilor si profesionalismul dovedit prin identificarea celor mai potrivite solutii pentru fiecare situatie recomanda astfel Pro Vent pentru orice necesar de ventilatie sau climatizare.

Indiferent de spatiul vizat, de nevoia de aerisire, improspatare sau mentinere a gradului de confort termic dorit, garantia calitatii este data de produsele realizate de producatori consacrati la nivel mondial, dar si de un  raport calitate-pret competitiv. Pro Vent devine astfel aliatul perfect atunci cand vine vorba de climatizare si ventilatie, fie ca este vorba de sectorul casnic, rezidential, ori de solutii mai complexe, precum cele de nivel institutial, comercial, industrial sau de productie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata