Breaking news

Soluția inedită găsită de o mămică pentru a scăpa de grija banilor

loading...

Facturile nu se mai terminau, mă înspăimântau groaznic zilele de început ale lunii şi cele de la jumătate. Lumină, gaz, întreţinere plus o chirie usturătoare, care, toate acumulate, efectiv mă lăsau fără un ban un buzunar.

loungeNu mai dovedeam, nu mai făceam faţă. David trebuia dus la şcoală, trebuia îmbrăcat, hrănit, educat. Când şi cu ce să le fac eu pe toate? Cu un salariu de mizerie, care nu îmi ajungea să supravieţuiesc nici eu nici copilul meu. Nu reuşeam să trec de pragul de 12 milioane pe care mi-i oferea locul de muncă, iar alte joburi nu îmi dădeau mai mult. Eram înnebunită că va trebui să plec în străinătate să muncesc şi să îmi las copilul cu mama, care era şi bolnavă.

Aşa că, am luat ziarul şi am început să caut locuri de muncă, dar locuri care să mă ajute să câştig mai mulţi bani, să ies din impas. Îmi spuneam mereu: “Cu ce am greşit în viaţa asta să nu îmi pot creşte copilul şi de ce trebuie să îndur atâtea?”

Descopăr un anunţ interesant care sună aşa: “Vino în echipa noastră şi câştigă peste 4000 de lei pe lună. Îţi oferim bonusuri, contract de muncă, echipă profesionistă, asigurare medicală, confidenţialitate, legalitate şi salon de înfrumuseţare gratuit. Doar la RichGirls-Studio.ro!“

Nu îmi venea să cred, banii ăştia îi luăm în 4 luni, cum se putea să câştig atât de mult doar într-o luna? Şi m-am dus. Copilul meu şi teama de a-l părăsi pentru străinătate m-au făcut să încerc, să văd măcar despre ce e vorba. “Nu ai ce pierde Roxana, încercarea moarte n-are!“ Mereu îmi spuneam asta pe drum, ajunsesem să vorbesc şi singură.

Întru în clădire, văd o doamnă drăguţă la intrare care m-a întâmpinat neaşteptat de bine, nu mai eram de mult obişnuită să mi se vorbească frumos, ştiam doar de ţipetele de la call-center.

Nu înţelegeam de ce oamenii aceia sunt aşa de veseli, de ce râd mereu, pentru mine totul era ciudat. La un moment dat vine managerul şi mă cheamă la ea în birou. O doamnă la fel de drăguţă şi cu zâmbetul pe buze. Mi-a oferit o cafea şi m-a poftit să mă aşez pentru a sta de vorbă. În continuare eram speriată, nu ştiu de ce dar voiam să mă lămuresc. Şi încep să ascult şi nu mai voiam să mă opresc din ascultat. Eram tratată mult prea prieteneşte, de la egal la egal, mă simţeam bine… Şi aşa începe să mă întrebe:

[Draga mea, ştii ce presupune o muncă în videochat? Ştii de câţi ani se practică acest job în România, câte femei s-au realizat financiar într-un domeniu 100% legal? Dacă nu ai idee despre tot ceea ce vrem să îţi povestim, rupe-ţi 10 minute din timp şi ascultă-mă.

Există foarte mare probabilitatea să fii sceptică şi neîncrezătoare cu privire la tot ceea ce înseamnă această muncă, prejudecăţile şi ideile preconcepute ale celor din jur te-au speriat şi te ţin departe de a cerceta în profunzime. Însă, dacă mă asculţi puţin cu privire la tot ceea ce înseamnă videochatul din România, îţi poţi schimba singură părerea şi poţi spune DA independenţei tale financiare.

Te-ai uitat vreodată peste un site de videochat? Cel mai probabil nu. Dar ai răsuflat greu şi ai oftat când prin faţa semaforului a trecut o maşină de lux la volanul căreia se află o femeie? Cel mai probabil da. În România posibilitatea unui loc de muncă, care să îţi pună la picioare propria maşină, propria casă şi propriile vacanţe de vis, fără rate în bancă şi datorii este egală cu zero. Uite draga mea că din domeniul videochatului, femeile şi-au ridicat case, şi-au cumpărat maşini, au vizitat lumea şi s-au realizat financiar. Mergând la un serviciu ca oricare altul, cu 8 ore pe zi, legal, implicând toate condiţiile optime.

Spune-mi de ce nu ai spune DA evoluţiei tale? Spune-mi de ce în continuare te laşi pradă ideilor preconcepute? Ai vorbit vreodată cu cineva din domeniu? Ai avut ocazia să vezi femei care au ajuns în stadiul de a-şi permite absolut orice? Îţi este ruşine să faci videochat? Ruşine nu este să munceşti. Videochatul îţi îndeplineşte idealurile în propria ţară şi nu te trimite în străinătate. Câte dintre femei sunt forţate de împrejurări să îşi părăsească familiile pentru a putea să aibă cu ce supravieţui? Gândeşte-te, cu siguranţă printre prietenii tăi se află câţiva plecaţi peste hotare şi nemulţumiţi financiar, plini de dor de casă.

Nu vei vrea o astfel de viaţă, alege-o pe cea mai bună. Vei începe să te răsfeţi, să te simţi mai bine în pielea ta şi vei fi mândră că îţi vei putea permite orice din banul tău muncit. Timpul este preţios, trece repede, responsabilităţile sunt nenumărate şi multe femei uită de ele însele. Se afundă în muncă, nu reuşesc să se împlinească financiar ci doar să supravieţuiască de la un salariu la altul. Tu eşti capabilă de mai multe, pune-te pe picioare singură şi fără să depinzi de nimeni, în cel mai scurt timp. Dă-i timpului timp şi pune cărămidă peste cărămidă pentru un viitor bazat financiar şi spiritual. RichGirls Studio videochat se adaptează nevoilor tale.

Nu eşti convinsă încă? Îţi place ceea ce auzi şi îţi doreşti să ai tot ceea ce îţi doreşti dar te sperie părerea celor din jur? Află că tot pentru siguranţa ta, un job în videochat interzice accesul în România. Confidenţialitatea îţi este asigurată 100 %. Acum nu mai ai de ce te teme dacă pui preţ pe “gura lumii”. Noi în firma noastră avem femei care nu se ruşinează cu această muncă iar părinţii, soţii, apropiaţii le ştiu activitatea şi nu le judecă. Pentru că nu este nimic de judecat, este o muncă cinstită. Aruncă un ochi peste site-ul nostru http://richgirls-studio.ro/ şi citeşte testimonialele fetelor care lucrează acolo. De la studente până la femei mature care s-au redescoperit pe ele însele şi care şi-au îmbunătăţit viaţa într-un timp atât de scurt. Şi banii au fost munciţi cinstit, nu uita. Poate părea incredibil pentru ţine, dar află că din videochat se fac foarte mulţi bani, în propria ţară, fără datorii şi cu rezultate incredibile. Nu ai niciun motiv să îţi refuzi luxul pe care îl meriţi, învaţă să te pui pe primul loc şi să câştigi cot la cot cât un bărbat sau chiar mai mult.

Avem exemple reale de femei care nici nu voiau să audă de acest domeniu, care aveau temeri puternice iar acum şi-au atins idealurile din munca în videochat. Iar dacă nu vorbeam despre un domeniu sigur, nu mai existau atâtea recomandări din partea fetelor să facă videochat, numărul acestora crescând colosal. Implică-te TU în schimbarea dorită şi dă-ţi şansa unei transformări incredibile. În noi ai sprijinul necondiţionat.]

Şi uite-mă după 3 ani de zile în acest loc de muncă lucrând fără niciun regret şi dorindu-mi cât mai mult să rămân aici. Pot să zic cu mâna pe inimă că studioul Rich Girls mi-a salvat viaţa şi m-a scos din impas. Facturile nu mă mai sperie, mi le plătesc online de pe card, am propria mea casă, nu mai plătesc chirie, îmi duc copilul la şcoală cu maşina mea, vizitez lumea cu el. Sincer, fericirea mea este să îl văd pe David fericit, este tot ce îmi doresc. Şi acum pot spune cu tot sufletul că radiez de bucurie. Grija banilor nu mai există. Mi-am refăcut şi viaţa cu un om care mă respectă că am avut puterea să merg mai departe şi să nu mă dau bătută. Îţi recomand cu toată căldură să încerci şi să nu te laşi copleşită de probleme. Totul depinde de ţine, tu alegi dacă vrei să îţi fie bine sau rău.

Decizia este numai a ta. Te poţi plânge o viaţă întreagă de nemulţumirile tale sau poţi striga de fericire şi mândrie că ai tot ceea ce îţi doreşti iar cei din jur sunt fericiţi datorită ţie. Dacă încă nu eşti convinsă, poţi să vezi imagini aici. Multă baftă și alege cu inima 🙂 La fel ca mine 🙂

loading...
1 Comentariu
  1. Valentina spune

    Si eu cunosc multe persoane care s-au angajat la un studio de videochat, fie din cauza ca nu castigau destul fie ca isi doreau un program mai flexibil. Si dupa o perioada se vedea cum s-au schimbat, aratau mai bine, erau mai relaxati, isi permiteau sa plece in mai multe vacante…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata