Breaking news

Sfaturi pentru alegerea celui mai bun buldoexcavator

loading...

Daca stiti ce conteaza cel mai mult pentru compania dvs. si care sunt lucrarile la care va fi folosit noul dumneavoastra buldoexcavator, veti alege un model care sa fie cel mai productiv pe termen lung.

Cand cumparati unul dintre buldoexcavatoarele Titan Machinery, este important sa intelegeti si sa diferentiati specificatiile oferite de fiecare masina. Intotdeauna incepeti prin a pune intrebarile corecte. Cateva dintre aceste prime intrebari pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand prospectati pentru un nou buldoexcavator sunt: Pentru ce tip de activitati va fi utilizata masina? Ce tip de materiale vor fi mutate sau carate? Masina va merge pe drum sau va fi remorcata? Cati oameni vor opera masina si care sunt preferintele acestora?

Urmatorul pas este acela de a determina ce fel de adancime si intindere sunt necesare. Acesti doi parametri vor determina daca lungimea standard a bratului este suficienta sau daca este necesara o extensie. Extensia de brat este o optiune populara deoarece, in functie de situatia in care operatorul lucreaza la saparea/ ridicarea / plasarea obiectelor, doriti sa va asigurati ca aveti echipamentul corect pentru diferite aplicatii. De asemenea, asigurandu-va ca aveti lungimea de brat corespunzatoare ajută buldoexcavatorul sa ramana cat mai departe de marginea santului pe care il sapa – aspect important pentru siguranta si integritatea santurilor. Optiunea de extindere a bratului este, de asemenea, importanta daca exista o adancime specifica de sapat care trebuie atinsa sau daca prestati mai multe activitati in nordul tarii sau in zone montane. Companiile ce opereaza in judetele cu clima mai blanda vor alege buldoexcavatoare cu lungimea standard a bratului, deoarece nu au nevoie sa plaseze obiecte la adancimi mari, asa cum este cazul in zonele cu climat mai rece.

Un alt aspect important in ceea ce priveste specificatiile unui buldoexcavator este daca operatorul va conduce sau va tracta masinaria. Acest lucru va indica daca doriti sau nu sa adaugati optiunea Ride Control. Daca aveti de gand sa conduceti frecvent buldoexcavatorul Titan Machinery sau sa prestati intensiv activitati de incarcare si transportare, adaugati optiunea Ride Control si o contra-greutate frontala mai mare pentru a reduce scurgerile de materiale si a creste confortul operatorului.

Confortul operatorului nu trebuie uitat. Daca operatorii efectueaza operatiuni de depozitare, incarcare in camioane sau lucreaza in zone inguste, cum ar fi santierele cu materiale, luati in considerare echiparea masinii cu o caracteristica precum Comfort Steer, exclusiva buldoexcavatoarelor CASE (alaturi de caracteristica Power Lift pentru operarea obiectelor mai grele). Comfort Steer reduce numarul de rotiri de volan pentru care operatorul trebuie sa il faca pentru a da anvelopelor o rotatie completa in prima si a doua treapta de viteza. Cu aceasta caracteristica, operatorii nu rotesc bratele la fel de des, ceea ce reduce oboseala. De asemenea, un scaun cu suspensie pneumatica va oferi operatorului un mediu mult mai confortabil in timpul drumului.

Discutati cu specialistii Titan Machinery despre toate aceste aspecte dar si despre altele despre care sunteti convinsi ca va influenta performanta buldoexcavatorului ales.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata