Breaking news

ROcazare – locul din Bucuresti in care turistii romani si straini prefera sa se cazeze

loading...

Cu toate ca sunt extrem de numeroase alternativele de cazare din Bucuresti, atat majoritatea romanilor, cat si a strainilor prefera apartamentele si garsonierele in regim hotelier. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta modalitate de cazare prezinta mult mai multe beneficii decat hotelurile, pensiunile sau motelurile.

rocazare-roAsadar, ROcazare reprezinta principala optiune a celor care poposesc in Bucuresti pentru o perioada de timp si doresc sa aiba parte nu doar de curatenie si de confort, ci si de achitarea unui pret avantajos.

“Oferim servicii de cazare in regim hotelier de 10 ani, ne-am dezvoltat si am evoluat odata cu piata serviciilor din Romania. In tot acest timp am invatat sa ne intelegem clientii, sa fim flexibili, sa ne diversificam, sa fim exigenti cu noi insine, sa crestem calitatea ofertei.

Pentru ca ne dorim sa fim respectati profesional am invatat ca trebuie sa oferim respect pe toate planurile: respectam legile, credem in onestitatea mediului de afaceri, sprijinim comunitatea, respectam concurenta si nu in ultimul rand, respectam fiecare client si cerintele sale.” – declara echipa de la ROcazare in cadrul paginii web www.rocazare.ro.

Cine prefera cazarea in regim hotelier?

Atat romanii, cat si turistii straini prefera sa se cazeze intr-o garsoniera sau un apartament in regim hotelier, in detrimentul hotelurilor sau al pensiunilor.

  • Familiile cu mai multi membri – cuplurile care au mai mult decat 2 copii prefera sa se cazeze intr-un apartament in regim hotelier cu 2 sau 3 camere, tocmai pentru a nu fi separati unul de celalalt, cum se intampla in cazul hotelurilor. Atunci cand un grup de mai multe persoane doreste sa se cazeze intr-o singura camera, nu ii este permis, tocmai pentru ca exista o serie de reguli ce trebuie puse in aplicare.

Asadar, familistii care nu doresc sa stea despartiti pe perioada vacantei, prefera cazarea in cadrul unui apartament in regim hotelier. De altfel, ROcazare le pune la dispozitie toate utilitatile necesare pentru ca sederea lor sa fie una la fel de confortabila ca acasa. Asadar, nimeni nu trebuie sa doarma separat de nimeni; in plus, parintii pot avea camera lor, iar copiii una separata.

  • Grupurile de prieteni – atunci cand vin in Bucuresti grupuri de prieteni care abia asteapta sa se distreze impreuna si sa petreaca cat mai mult timp unul in compania celuilalt, se opteaza pentru cazarea in unul din apartamentele in regim hotelier puse la dispozitie de ROcazare.

In acest fel nu doar ca ei vor economisi bani, datorita faptului ca plata se face in functie de numarul camerelor inchiriate, nicidecum de numarul persoanelor cazate, ci vor avea ocazia sa fie nedespartiti. Nimanui nu i-ar placea sa mearga in vacanta cu amicii si sa trebuiasca sa stea departe de ei. Astfel, ei au ocazia sa ia micul dejun impreuna la ce ora doresc, tocmai pentru ca bucataria le apartine in totalitate non-stop si pot servi masa oricand.

  • Afaceristii – in Bucuresti au loc nenumarate sedinte la care participa romani de pretutindeni. Astfel, datorita faptului ca aceastia au nevoie de relaxare, liniste si confort pentru a putea fi cat se poate de odihniti la sedinte, trebuie sa gaseasca si o modalitate de cazare cat mai prielnica. Majoritatea se pare ca prefera garsonierele in regim hotelier.

Cunoscand faptul ca nu vor fi deranjati de nimeni, ca isi vor putea organiza timpul dupa bunul plac, antreprenorii prefera sa faca o rezervare la ROcazare pentru o garsoniera confortabila si perfect curata.

Ce utilitati au apartamentele si garsonierele in regim hotelier de la ROcazare?

Utilitatile puse la dispozitie pentru toti clientii ROcazare sunt alese in asa masura incat sa multumeasca chiar si cel mai pretentios vizitator in parte. De altfel, calitatea acestora e absolut ireprosabila – piesele de mobilier sunt confectionate din cele mai calitative materiale, cromatica e absolut incredibila, iar electrocasnicele de cea mai buna functionalitate.

Printre utilitatile de care majoritatea apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier beneficiaza se numara: lift, aer conditionat, cabina de dus, cada de dus, internet wireless, centrala de apartament, frigider, masina de spalat, paza 24/24, menaj saptamanal, lenjerii si prosoape albe, TV LCD, plita electrica, cuptor cu microunde, precum si multe altele.

In functie de numarul camerelor alese, dar si al pretului achitat, utiliatile vor fi mai mult sau mai putin numeroase. Totusi, cert e ca fiecare garsoniera si apartament in parte beneficiaza de tot strictul necesar pentru ca orice turist sa se simta la fel de confortabil ca acasa.

Mai mult decat atat, administratorul de la ROcazare mentioneaza in cadrul paginii web www.rocazare.ro faptul ca toate garsonierele si apartamentele in regim hotelier se situeaza in zone diferite ale Bucurestiului. Acest lucru se datoreaza faptului ca agentia pune mult accent pe multumirea deplina a clientilor. Unii isi doresc sa se cazeze in spatii din zone populate, pe cand altii prefera linistea dintr-un cartier. Asadar, vizitatorii au ocazia sa aleaga cazarea in unul din garsonierele sau apartamentele de la ROcazare in functie de zonele in care sunt amplasate: Piata Unirii. Piata Alba Iulia, Mosilor, Mihai Eminescu, Bulevardul Corneliu Coposu, Bulevardul Decebal, Sos. Fabrica de Glucoza, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Bulevardul Barbu Vacarescu, Piata Muncii, Calea Calarasi sau Strada Delea Veche.

De altfel, pentru ca alegerea cazarii potrivite sa fie aleasa cat mai rapid, site-ul rocazare.ro a adaugat un instrument simplu prin care sa fie prezentate ofertele de inchiriere in functie de cerintele clientului. De altfel, acesta va trebui doar sa selecteze zona in care doreste ca apartamentul sau garsoniera sa fie amplasate, sa aleaga numarul camerelor si sa selecteze un pret minim si maxim pe care ar fi dispus sa il achite, iar rezultatele potrivite nu vor intarzia sa apara.

Asadar, ROcazare reprezinta intr-adevar o modalitate eficienta de cazare, de care atat turistii romani, cat si strainii profita din plin. Odata ce au accesat website-ul www.rocazare.ro, acestia sunt hotarati sa solicite detalii suplimentare sau sa faca o rezervare pentru unul din apartamentele sau garsonierele puse la dispozitie in regim hotelier.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata