Breaking news

Promotie de 8 Martie la anvelope si jante la AnveloSHOP

loading...

Fie ca o scoti in oras sau la picnic, in aceasta primavara, fa-o sa se simta frumoasa! Reduceri la anvelope de vara, jante de otel si jante de aliaj la AnveloSHOP si AnvelopeMAG.

anvelopePreturi speciale de inceput de Martie la anvelope de vara! Doamnele si domnisoarele care comanda un set de patru anvelope beneficiaza de o reducere de 8%! Anvelopele incluse in promotie*:

*Oferta valabila in limita stocurilor disponibile.

In plus, la orice set de patru anvelope Bridgestone, Firestone sau General comandate, primesti un DISCOUNT IMEDIAT de 30 RON*.

*Oferta supusa unor termeni si conditii.

Doar in aceasta perioada 8 – 14 martie beneficiezi de un discount special de 12% la achizitionarea unui set de patru jante de aliaj sau 15% la jante de otel!

De asemenea, orice comanda de roti complete (seturi de patru anvelope + patru jante de aliaj sau de otel montate pe anvelope) beneficiaza de discounturi speciale!

Pe langa anvelope si jante pentru autoturisme, AnveloSHOP si AnvelopeMAG comercializeaza game extinse de anvelope pentru camioane si cauciucuri agricole si industriale. Echipeaza-ti acum utilajele agricole sau camioanele si profita de preturile speciale de inceput de sezon!

Beneficiile clientilor AnveloSHOP si AnvelopeMAG:

  • Trei ani garantie la anvelope si doi ani garantie la jante, incepand din momentul facturarii.
  • Livrare gratuita oriunde in tara in 24, maxim 48 de ore.
  • Toate anvelopele incluse in aceasta promotie sunt noi si au o data de fabricatie recenta!

Promotie valabila pe perioada 8 – 14 Martie 2016.

Vezi acum oferta completa de anvelope si jante accesand site-urile AnveloSHOP si AnvelopeMAG!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata