Breaking news

Produsele personalizate – cele mai de preț pentru a fi date în dar celor dragi

loading...

Când nu știți ce anume ați putea să dați în dar celor dragi, să fie special, dar în același timp să se încadreze și în buget, variantele oferite de 1000si1.ro pot să fie soluțiile perfecte. Nu numai că sunt relativ ieftine, dar atrag și atenția prin unicitatea lor. Pot să fie perfecte pentru orice ocazie, de la zile de naștere, până la sărbătorile mari precum Crăciunul. Sunt mai mult decât indicate să fie oferite celor dragi, pentru că sunt mai mult decât niște simple cadouri. Sunt metode eficiente de a le mulțumi celor mai importante persoane din viața dumneavoastră, precum și metode eficiente de a ține vii unele dintre cele mai dragi amintiri.

1000si1roPe site-ul  1000si1.ro sunt prezentate sub formă de listă variantele de cadouri personalizate  care vi se pun la îndemână pentru a-i impresiona pe cei dragi. Veți vedea că sunt o multitudine de astfel de variante, care mai de care mai atractive. Cu siguranță vă vor plăcea, măcar o parte dintre ele.

Perne personalizate

Sunt ideale pentru a fi făcute cadou persoanei dragi, mai ales dacă relația voastră este una la distanță. În așa fel, veți putea strânge la piept portretul celui iubit, împreună cu un mesaj drăguț din partea acestuia. Mai există în același timp și varianta imprimării acestora cu poze în care se regăsesc bunicii, părinții sau copiii, indiferent de vârsta acestora.

Nu veți fi nevoiți să faceți o investiție colosală, deoarece prețurile pernelor se încadrează undeva între 39 și 45 de lei. Oricând se pot insera poze, texte, iar numărulor poate varia în funcție de ce doriți dumneavoastră ca client.

Căni personalizate

Pot veni pe variante ceva mai drăguțe, dar și puțin mai amuzante. Pot fi incluse poze, bucăți de text, semnături. Un exemplu foarte haios îl reprezintă modelul de cană cu mesajul :”Din cana asta bea numai șeful” sau „Din cana asta bea numai șefa”.

În așa fel, de fiecare dată când veți dori să vă beți băutura preferată, veți vedea unele dintre cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră imortalizate pe cănile preferate. Prețurile sunt de asemenea foarte convenabile, fiind în jur de 25 de lei.

Brelocuri personalizate

Pot fi foarte ușor personalizate, cu modele foarte diferite. De exemplu, există variante cu numărul mașinii, text. Puteți de asemenea opta pentru variante în care poza pe care o alegeți să fie de formă rotundă, inimioară, pătrată etc. Există până și un model de breloc fosforescent, care poate să fie mai mult decât practic în acest caz. Dacă sunteți familiarizați cu acele momente în care nu reușiți să vă găsiți un obiect pierdut, un model fosforescent pe timp de noapte, poate fi mai mult decât util.

Prețul niciunuia dintre brelocuri nu depășește suma de 30 de lei. Este mai mult decât convenabil în acest caz!

Rame foto personalizate

Pot să fie diverse variații ale designului care să țină de culoare, dar și de numărul de poze care pot să fie ținute într-un asemenea model de ramă. În așa fel, amintirile dumneavoastră vor putea fi cel mai bine protejate împotriva trecerii timpului.

Magneți de frigider personalizați

Pot să vină singuri sau sub formă de seturi, de câte patru. Sunt foarte simpatici, mai ales dacă aveți deja o familie și doriți să le vedeți tot timpul chipurile. Prețurile se învârt în jurul sumei de 45 de lei, care este mai mult decât convenabilă, având în vedere toate conotațiile pozitive pe care le au aceste amintiri.

Tricouri personalizate

Cele mai multe dintre acestea sunt amuzante. Totusi nu sunt recomandate chiar oricui din familie, în niciun caz bunicilor. Merg să fie date în dar la persoanele de o vârstă apropiată și care au interese comune. În așa fel, își vor face efectul scontat.

Indiferent de preferințele dumneavoastră, e practic imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă. Pe 1000si1.ro veți putea găsi cu ușurință unele dintre cele mai de calitate, dar și mai frumoase cadouri pe care veți putea să le dați celor iubiți. Cu siguranță că vor fi mai mult decât încântați să vadă așa ceva, mai ales că darul ales a fost gândit special pentru ei. Este un lucru care de multe ori poate să fie definitoriu în aceste cazuri. Alegeți inteligent cadourile, numai de pe 1000si1.ro!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata