Breaking news

Pretențiile unei Cenușărese. Ce tip de pantofi să poarte?!

loading...

Intr-o oarecare masura, fiecare femeie are cate putin din imaginea Cenusaresei. Celebra poveste nu este numai despre triumful dragostei, ci si despre conduri si cum te poarta ei pe un drum al fericirii. Si cand vine vorba de a detine cat mai multe perechi de pantofi, incaltari de orice fel, orice femeie isi doreste sa fie pretioasa ca si Cenusareasa la bal.

pantofi damaExista diverse pretentii de la fiecare pereche de incaltari. Cert este insa ca suprema preferinta ar fi chiar posibilitatea de a avea perechea de pantofi creata de fiecare doritoare. Vizual, din minima de cunostinte, insa cu maxima atentie la cum se potriveste purtatoarei, este clar cat de magulitor poate fi sa devii propriul tau designer de incaltaminte. O astfel de optiune este pusa la dispozitie de www.julianshoes.ro. Intri, alegi si in pasi simpli iti definesti perechea perfecta de pantofi.

Un top al preferintelor spune ca fiecare sezon are o pereche de incaltari preferate. Daca e vara, se poarta balerini, daca e iarna cizmele sunt la putere. Dar si categoria de mijloc, respectiv pantofii, sunt destul de cautati, avand in vedere versatilitatea lor la purtare. Iti pot completa o tinuta lejera, smart casual sau pur eleganta.

Aspecte de luat in seama cand ne alegem incaltamintea

Conform celor de la Julian Shoes si nu numai, alegerea incaltamintei potrivite vine ca urmare a unor factori decisivi ce se pun in balanta. Conteaza nu numai preferinta personala a fiecaruia in parte, ci concret si ceea ce tine de buget, materiale si culori. Rand pe rand, acestea se clasifica intr-o maniera de genul:

  • Aspect – surprinzator, sau poate ca nu, atentia maxima cade pe partea de aspect. O femeie, in mod special, ar da orice sa nu aiba acelasi tipar de pantof ca si celelalte din jur. Se aplica regula de unicitate. Se simt flatate de a purta ceva deosebit, indiferent de alte aspecte. Poate ca nici Cenusaresei nu i-a venit usor sa poarte pantofi din sticla si totusi…
  • Culoare – din aceeasi categorie de aspecte care sa completeze aspectul deosebit al unei perechi de incaltari, se numara si ceea ce tine de culoare. Negrul este cel mai usor de combinat cu alte detalii, insa si cea mai comuna alegere. Albul e “rezervat” mireselor, asa ca lista e lunga, insa depinde de cum si la ce se poarta pantofii cu pricina.
  • Material – ca tot vorbeam de Cenusareasa, ea purta la bal pantofi din sticla. Aparent comozi pentru ca zana avusese grija de asta. Poate chiar prea comozi, de vreme ce pierduse unul pe treptele palatului, in fuga sa acasa. Nu se pune problema de a purta asa ceva in realitate, asa ca pielea ramane numarul 1 in alegere. Rezistenti si comozi in egala masura, astfel de pantofi isi justifica si pretul in cele din urma.

Cat sunt dispuse doamnele si domnisoarele sa plateasca pentru pantofii perfecti? Unele si-ar crea propria linie de incaltaminte, altele spun ca se multumesc cu ceva bine facut, un stil comod in orice moment din zi. Pentru eleganta ce o pot oferi, pantofii de calitate merita poate mai mult decat alocarea unui buget considerabil: un loc de cinste si ingrijire ca la carte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata