Breaking news

Organizează petrecerea perfectă în 3 pași

loading...

Fie că este vorba de un eveniment anunțat din timp, precum o nuntă sau un botez, fie că vrei să dai o petrecere spontană la tine acasă, este esențial să ai în vedere toate aspectele care vor decide succesul organizatoric.

petrecere perfecta3 pași pentru petrecerea perfectă

  • Mâncarea

Mâncarea este cel mai important lucru atunci când organizezi o petrecere pentru că va fi tot timpul în atenția invitaților. Astfel, dacă vrei sa dai o petrecere spontană la tine acasă, într-o seară de sâmbătă, cu siguranță vei avea nevoie de o comandă rapidă de mâncare. Consultă ofertele de pizza de la Pizzicato ori surprinde-i cu câte un burger și deserturi comandate de pe același site.

E recomandat să așezi mâncarea pe o masă, într-un colț, sub formă de bufet, astfel încât să nu incomodeze oamenii la dans sau în deplasare.

  • Muzica

Atmosfera este creată în mare parte de oameni, dar și de muzică. Din acest motiv este esențial să te asiguri că invitații tăi se vor distra. Alege unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la Global Booking și transformă petrecerea într-un moment memorabil. Totodată ai în vedere să asiguri spațiul necesar desfășurării numărului artistic al cântărețului.

  • Surprinderea momentului

În cazul unui eveniment precum botezul, nunta ori majoratul, se apelează la un fotograf profesionist care să imortalizeze fiecare moment, fotografiind ori filmand. În cazul unui eveniment organizat din scurt te poți limita la pozele realizate cu un aparat foto sau chiar cu camera telefonului mobil.  

Reguli pentru o petrecere perfectă

  • Petrecerea trebuie să fie pentru toată lumea și toți invitații trebuie să se simtă bine
  • Evită să deschizi televizorul, ori lasă-l pornit pe un canal care nu va atrage atenția și nu va ruina party-ul atrăgându-le atenția invitaților
  • Inițiază dansul și surprinde-ți oaspeții cu o surpriză (tort, artificii, cadouri etc.)
  • Ai grijă la numărul de femei și bărbați. Cele două trebuie să fie echivalente, altfel cei care nu vor avea partener vor dori să plece
  • Nu încuraja formarea bisericuțelor și invită oamenii să se cunoască și să interacționeze fiecare între ei.

Sursa foto: http://berbecutio.ro/

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata