Breaking news

O franciză internațională are mare succes în România: parfumuria InfiniteLove.ro

loading...

Cum procedezi când nu stai bine cu banii, dar îți dorești totuși să porți cele mai bune parfumuri? Un nou magazin vine cu soluția: esențele de parfum Infinite Love.

magazin parfumuri infinite loveInfinite Love oferă esențe moderne și persistente create după rețetele celor mai cunoscute parfumuri, similare cu produsele lansate pe piață în ultimii ani de către case de parfumuri celebre.

Venit în România de doar un an, magazinul de parfumuri Infinite Love s-a poziționat pe piață ca alternativa “value for money” pentru oamenii pasionați de esențe, și nu de etichete.

Franciza internațională de parfumuri are mare succes în România

Infinite Love face parte dintr-o franciză internațională de parfumuri care a înregistrat vânzări peste așteptări în Romania. Franciza mai este prezentă în Germania, Turcia, SUA, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Rusia, Germania ,Tunisia și Arabia Saudită.

Smart shopping: Parfumuri la prețuri de criză 

Magazinul online pune la dispoziție peste 300 de parfumuri pentru femei și bărbați, similare cu parfumuri lansate pe piață în ultimii ani.

Colecția de parfumuri vine însoțită de prețuri foarte accesibile:

  • 15 RON – 8ml
  • 59 RON – 50ml
  • 84 RON – 100ml

Parfumurile se comercializează direct către public, fără intermediari.

“Am adaptat rețetele parfumurilor după preferințele clienților români, care vor produse puternice, persistente, cu concentrație mare. Magazinul online a fost lansat pornind de la o comunitate offline de clienți loiali, și de la cererea online care venea din orașele din restul țării.” spune Oana Dinu, Managerul francizei.

“Infinite Love vrea să rezolve problema celor care nu se simt legați doar de un singur parfum, ci se îndrăgostesc de mai multe esențe în funcție de starea de spirit, anotimp, momentul zilei și de ocazia la care îl poartă. Pe de altă parte, prețul unui parfum nu este de neglijat, iar Infinite Love este alternativa care îți permite libertatea de a avea mai mult de un parfum semnătură.” continuă Oana Dinu.

Aniversarea de un an de business:

un nou magazin in Mega Mall, lansarea site-ului e-commerce și promoții aniversare inedite

La doar un an de la sosirea în România si inaugurarea a șapte magazine în toată țara, Infinite Love deschide cel de-al patrulea magazin din București în cel mai nou mall din Bucuresti, Mega Mall. Lansarea vine însoțită de o serie de promoții aniversare inedite pentru România, de tipul BOGO (Buy One, Get One Free).

Prezent inițial în București, unde are deja trei magazine, Infinite Love are reprezentanțe în Craiova, Targu Jiu și mai nou, în mediul online prin site-ul infinitelove.ro, prin care livrează parfumuri către clienți din toată țara.

De ce aleg clienții parfumurile Infinite Love?

Infinite Love menține esența naturală a parfumului preferat și garantează o durată mult mai lungă a efectului datorită concentrației mai mare de parfum.

Aceste parfumuri tind să prindă foarte bine în rândul femeilor pasionate de smart shopping.

“Produsele Infinite Love sunt pentru un segment de consumatori care nu se mulțumesc să facă shopping, ci preferă să cumpere după principiul value for money și să plătească prețul corect pentru produsele pe care le achiziționează.adaugă Oana Dinu, Managerul francizei.

Pentru mai multe detalii legate de parfumurile parfumuri bărbătești și de damă din portofoliul Infinite Love, locații sau comenzi online, puteți vizita magazinul online Infinitelove.ro  sau trimite un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata