Breaking news

O alternativă high-tech la deplasarea cotidiană: Airwheel

loading...

Airwheel, celebrul vehicul creat pentru deplasare rapidă și comodă prin oraș, a ajuns și în România. Dacă vrei să te deplasezi rapid prin mulțime, atunci Airwheel te duce acolo unde vrei să ajungi.

AirwheelAirwheel oferă o soluţie practică pentru deplasarea cotidiană în oraşe. Airwheel este marca înregistrată sub care se comercializează în România o gamă de vehicule controlate giroscopic, cu o roată sau două roţi (paralele apropiate sau la distanţă cu o platforma între ele).

Cu acestea ajungeţi rapid la destinaţie (viteză 12-15km/h, 12-40 km autonomie la o încărcare). Airwheel sunt eco (au acumulatori Made în Japan, Li-Ion) şi permit deplasarea fără efortul de a pedala. Puteţi să îl luaţi şi în metrou utilizând rucsacul. Înlocuieşte cu succes, bicicleta, scuterul iar senzaţia în deplasare este unică.

Giro Travel Company srl a lansat în România vânzările oficiale Airwheel.

Airwheel este un mijloc de deplasare ecologic, electric, un vehicul ce încorporează ultimele tehnologii de echilibru giroscopic la deplasarea înainte-înapoi şi reprezintă soluţia privind deplasarea în oraş pe care o oferim clienţilor noştri.

Slide-4

Fără birocraţie, fără taxe suplimentare, costuri minime: îl cumperi şi te deplasezi!

Soluţiile de deplasare sunt variate şi cuprind modele precum X3 (monociclu cu control giroscopic cu o singură roată) sau Q1/Q5 (monociclu cu control giroscopic cu 2 roţi paralele – permit o deplasare facilă deoarece echilibrul stânga-dreapta este îmbunătăţit datorită suprafeţei de contact cu solul mărită) sau S3 care este un vehicul recreaţional deosebit atât că şi design cât şi în utilizarea extraordinar de uşoară, chiar şi de persoane mai în vârstă.

Ca şi concluzie, dacă doriţi să fiţi eco şi în trend dar şi să vă bazaţi pe un mijloc de deplasare eficient şi care dă o senzaţie de levitaţie (şi la propriu deoarece motoarele utilizează levitaţia electromagnetica) extraordinară, accesaţi www.airwheel.com.ro şi intraţi în familia Airwheel!

Slide-7

Despre AIRWHEEL

GIRO TRAVEL COMANY SRL s-a înfiinţat în 2003. Are o istorie de peste 10 ani în diverse activităţi în România. Echipa care acum şi-a propus să dezvolte business-ul Airwheel are adunaţi peste 30 de ani de business. Avem în centrul atenţiei

Clientul şi nevoile acestuia şi chiar credem că această este reţeta succesului. Aşa că, pe lângă şcoli şi pregătire şi idei, ne dorim să creem o legătură. O legătură strânsă cu ţine, cel care crezi în noi şi produsele noastre.

Intră în Clubul Airwheel şi te vei bucură, pe lângă un produs deosebit, de o familie!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata