Megajackpotul de 52 000 de euro a fost câștigat de un șomer!

loading...

Un tânăr bucureștean, în vârstă de 22 ani, a câștigat pe 20 Iulie, aproape de miezul nopții, marele premiu Megajackpot în valoare de 231.139,79 lei.

MegajackpotAflat în căutarea unui loc de muncă tânărul a ales să își petreacă timpul liber în agenția Stanleybet din București, Str. Theodor Pallady, nr. 21.

Când a intrat în agenție a găsit aparatul Megajackpot ocupat și a decis să aștepte să se elibereze, decizie care s-a dovedit ulterior extrem de inspirată. A început să joace, fără să se gândească la premiul cel mare, pe o miză îndrăzneață, de 250 de credite (12,50 lei).

Selecția mizei de joc a fost și ea o altă decizie importantă pentru că în timpul specialei King Kong Cash a primit 10 jocuri gratuite, care i-au adus, prin acumulări succesive, premiul Megajackpot. Acest lucru nu ar fi fost posibil dacă ar fi ales o altă miză de joc. În momentul câștigării premiului, norocosul jucător s-a lăsat luat de valul bucuriei, alergând prin agenție.

„Șocul câștigării premiului a fost prea mare și nu am reușit să mă gândesc ce o să fac cu banii câștigați. Cred ca o să-mi iau o casă însa nu sunt 100% hotărât, voi pleca timp de o săptămână cu prietenii pe litoralul românesc pentru a mă relaxa, timp în care mă voi gândi și ce voi face cu banii”, a răspuns câștigătorul când a fost întrebat ce va face cu premiul câștigat.

„Fiecare premiu este special, însă acesta este și mai special pentru că este cel de-al 50-lea premiu acordat. De la bun început ne-am propus să facem cât mai mulți români fericiți și iată că în cei 5 ani de la lansarea Megajackpot în România am acordat premii de peste 3.7 milioane de euro”, a declarat Florian Niculae, Directorul General al Westgate România, compania care deține licența de organizare și exploatare a sitemului Megajackpot în agențiile Stanleybet.

Un alt câștigător, poate cel mai mare, este Statul Român care a încasat ca urmare a impozitelor aplicate celor 50 de premii Megajackpot peste 800 000 de euro

617 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*