Breaking news

Masatto propune soluţia relaxării – fotoliile de masaj

loading...

Program de lucru prelungit, agitaţie zilnică, stres, proiecte ce te fac sa stai peste program la birou, un stil de viaţă pur şi simplu haotic este deja ceva la ordinea zilei. În alergarea continuă după progrese în carieră şi viaţa profesională, în încercarea de a jongla şi menţine în echilibru şi partea de viaţă profesională, deseori neglijăm un aspect foarte important: odihna şi relaxarea. Mai este nevoie şi de câteva momente de respiro, de scurte pauze care să ne reîncarce măcar parţial bateriile pentru a putea continua activitatea. Un scurt moment de respiro în agitaţia de zi cu zi o poate reprezenta şi un program într-un fotoliu de masaj.

fotoliu masajFotoliile de masaj aduc o serie de beneficii pe care nu mulţi le cunosc. Desigur, pe primul loc stă relaxarea şi eliberarea de stres, însă avantajele oferite de gama bogata de fotolii masaj oferite de Masatto nu se opresc aici. Pentru că îşi doresc să vină în sprijinul oricui are nevoie de relaxare, cei de la Masatto pun la dispoziţia doritorilor o gamă largă de fotolii şi scaune de masaj care să ofere acel nivel de relaxare mult dorit.

Un fotoliu de masaj te poate ajuta să scapi de tensiunea şi rigiditatea muşchilor, pentru a ajunge într-o formă fizică maximă. La fel ca şi la orice alt tip de masaj, cel realizat în fotoliile oferite de Masatto stimulează circulaţia sanguină şi limfatică. În acest fel se realizează o oxigenare mai bună a ţesuturilor şi organelor, toxinele şi alte elemente dăunătoare sunt eliminate mai uşor din organism. Stimulând circulaţia, masajul realizat cu ajutorul fotoliilor ajută şi la o vindecare mai rapidă.

Mai puţine spasme musculare şi îmbunătăţirea flexibilităţii sunt alte două beneficii oferite de masajul extrem de relaxant de care veţi avea parte. Ştim cu toţii cât de bine ne simţim şi cât de relaxaţi sunt muşchii după o sesiune de masaj; exact acest lucru se întâmplă şi în cazul fotoliilor de masaj. Flexibilitatea oferită muşchilor garantează mişcări mai libere, eliberează corpul de tensiune şi de stres şi ajută chiar la eliberarea de „hormoni ai fericirii” – endorfinele care îmbunătăţesc starea de spirit.

Fotoliile de masaj oferă şi îmbunătăţire a respiraţiei, datorită flexibilităţii suplimentare oferite muşchilor din jurul coastelor. În scaunul sau fotoliul de masaj se lucrează şi acei muşchi care previn respiraţia profundă. Durerile de gât şi de spate sunt diminuate, postura devine una mai corectă şi per total starea de bine este îmbunătăţită.

Toate aceste beneficii recomandă fotoliile Masatto pentru orice persoană doreşte să abiă un moment de relaxare în pauza de la serviciu, o sesiune de masaj după o zi extenuantă la muncă sau pur şi simplu o detensionare a muşchilor şi o stare de mai bine. Testimonialele şi review-urile oferite de clienţii Masatto stau ca dovadă a calităţii produselor oferite, de aceea sunt recomandarea perfectă în momentul în care se caută relaxarea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata