Breaking news

Livrarea in aceeasi zi, tot mai des solicitata de clientii magazinelor online

loading...

Comertul online devine o piata tot mai relevanta in retail in tara noastra, pe masura de tehnologia avanseaza si devine tot mai accesibila, iar stilul de viata al romanilor se schimba atat in mediul urban, cat si in mediul rural.

fastiusSchimbarile se produc incet, dar sigur, existand avans consistent an de an. Apar astfel tot mai multe magazine online, inclusiv extensii virtuale are unor magazine (sau retele de magazine) fizice. Practic, orice comerciant offline isi poate extinde piata prin lansarea unui magazin pe internet. Daca magazinul este virtual, nu la fel este si potentialul public si potentialul volum de vanzari, care vor genera profit real.

Foarte multe magazine online sunt la origine initiative antreprenoriale, insa aceasta tendinta spre comertul pe internet se manifesta si in zona corporate. Exista tot mai multe investitii majore in acest sector, iar viitorul pare extrem de favorabil pentru mediul e-commerce. In acest context, clientii au o oferta extrem de vasta, iar concurenta devine una tot mai puternica.

Drept rezultat, clientii sunt atrasi cu fel de fel de avantaje, dincolo de preturile mici. Calitatea serviciilor devine un criteriu esential in comertul electronic din Romania. Consumatorii incep sa-si cunoasca drepturile si vor chiar mai mult decat atat. Spre exemplu, daca legislatia mentioneaza dreptul de retur in 14 zile, unele magazine doresc sa se remarce si ofera chiar si mai multe luni in care se poate solicita returul.

Viteza este o caracteristica importanta a mediului online, iar aceasta trebuie sa se regaseasca si in serviciile de curierat asociate comenzii. Asadar, magazinele au nevoie de parteneri de incredere, care sa poata oferi livrare foarte rapida. Cel mai nou trend in domeniu este livrarea in aceeasi zi. Clientii sunt incantati de un astfel de serviciu, iar magazinele au mai multe sanse de a efectua vanzari sigure, finalizate cu succes. Clientii multumiti revin mai rapid cu alte comenzi, deci este un circuit economic extrem de benefic pentru toate partile implicate.

“Fiecare client al magazinului tau online doreste sa-si primeasca produsul comandat cat mai repede. Chiar in aceeasi zi, daca se poate. Si se poate, dar numai cu Treispe. Treispe este primul serviciu de curierat dedicat exclusiv magazinelor online. Cu el, ai garantia ca orice comanda lansata pana la ora 13 e livrata in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti. Astfel, tu vei putea sa te concentrezi imediat asupra vanzarilor urmatoare. Iar clientii vor fi impresionati de promptitudinea livrarii si vor reveni cu placere in magazinul tau online”, se mentioneaza pe website-ul Fastius Curier, una dintre companiile de curierat rapid care ofera livrare in aceeasi zi in Bucuresti.

Cei de la Fastius Curier au lansat primul serviciu de curierat rapid exclusiv dedicat magazinelor online – Treispe – regasit in tot mai multe e-shop-uri ce au sediul central in Capitala. Compania ofera si servicii de curierat “standard” (cu livrare in ziua urmatoare), insa incearca sa promoveze livrarea in aceeasi zi, la un pret prietenos pe care magazinele sa si-l poata permite. Daca unele magazine ofera acest serviciu ca o extra-optiune cu cost suplimentar pentru client, alte magazine isi asuma aceasta cheltuiala in cadrul politicii de marketing.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata