Breaking news

Le Château, cel mai spectaculos complex din România, dedicat evenimentelor de gală – GALERIE FOTO

loading...

Capitala României are un spectaculos complex dedicat exclusiv evenimentelor de gală de mare ținută. Le Château și-a deschis porțile pentru a găzdui cele mai importante evenimente din țara noastră.

Le ChâteauCel mai spectaculos complex dedicat evenimentelor şi ceremoniilor de gală s-a deschis în inima Capitalei României.

Le Château este cu adevărat un castel. Pe lângă decorațiuni și design-ul interior, toate evenimentele organizate în complex poartă amprenta protocolului și a etichetei întâlnite în vremuri străvechi în castelele de la curțile nobililor.

Le Château este dovada vie a faptului că întotdeauna clasicul rămâne cea mai frumoasă formă de a celebra eleganța supremă: lemnul masiv, catifeaua, elementele de decor realizate manual, candelabrele de cristal şi zecile de tablouri din perioada renascentistă completează imaginea unei săli de bal în adevăratul sens al cuvântului, aşa cum regăseam odinioară în celebrele castele ale Franţei.

Iar cum Bucureştiul este micul Paris, Le Château a primit onoarea de a găzdui cele mai spectaculoase evenimente din România, fie că vorbim de petreceri private sau evenimente corporate.

Sala Principală poate găzdui până la 800 de persoane în sistem cocktail, iar lobby-ul este anticamera perfectă pentru acele evenimente în care protocolul şi eticheta impun primirea oaspeţilor într-un cadrul formal şi elegant.

Le Château este un proiect coordonat de Masha Verhoogt, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri din sud-estul Europei, şi beneficiază de servicii complete în-house: de la majordom şi valet parking, până la experienţe culinare de 5 stele, realizate de Cristian Oprea, unul dintre cei mai apreciați Executive Chef din România.

Le Château 1Le Château 2Le Château 3Le Château 4

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata