Breaking news

La AnveloSHOP a inceput sezonul cadourilor!

loading...

Nu ratati ofertele de sezon la anvelope si jante – s-a dat startul la promotii! Incepand cu 29 Noiembrie, la AnveloSHOP si AnvelopeMAG, pentru comenzile de patru anvelope de iarna sau all season primiti imediat cadouri speciale. Produsele incluse in promotie sunt:

anvelope-iarna– anvelope de iarna si all season Goodyear. Cadou special: Aspirator Auto.

– anvelope de iarna Dunlop. Cadou special: Pompa Auto.

– anvelope de iarna si all season Pirelli. Cadou special: Set de iarna (fes, fular, manusi).

– anvelope de iarna si all season General Tire. Cadou special: Tricou General Tire.

– anvelope de iarna Bridgestone. Cadou special: Lanterna cu busola.

Motive pentru care sa faceti trecerea de la anvelopele de vara la anvelopele de iarna:

Din punct de vedere legislativ, sunteti obligati sa aveti echipate anvelope de iarna sau anvelope all season in momentul in care drumurile prezinta conditii specifice de iarna, si anume zapada, gheata sau polei.

Din punct de vedere tehnic, exista numeroase motive. Anvelopele de iarna sunt gandite si fabricate in asa fel incat sa ofere performante maxime pe timpul sezonului rece, in special in ceea ce priveste aderenta, tractiunea si distantele de franare. Comparativ cu anvelopele de vara acestea vor oferi un nivel semnificativ mai mare al sigurantei, atat pentru dvs. cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

In ceea ce priveste jantele, la AnveloSHOP si AnvelopeMAG noutatea sezonului de iarna este adaugarea in portofoliu a celebrului brand BBS. Jantele de aliaj fabricate de cunoscutul producator german sunt de cea mai inalta calitate si sunt recunoscute pentru designul lor foarte atragator.

Nu ratati ofertele de sezon si comandati-va setul de anvelope de iarna de care aveti nevoie de pe anveloshop.ro sau anvelopemag.ro. Oferta este supusa unor termene si conditii si este valabila doar in limita stocurilor disponibile. Contactati-ne telefonic sau prin e-mail pentru mai multe informatii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata