Breaking news

Generatoarele de curent, sursa ta continuă de energie electrică chiar și pe vreme rea

loading...

Vremea rea ne poate lăsa adeseori fără curent electric și tot confortul casei se duce pe apa sâmbetei, întrucât de la televizor, mașină de spălat, becuri, aparate electrocasnice, telefon, calculatoare, toate funcționează doar cu curent electric. Generatoarele de curent reprezintă soluția de rezervă pentru locuința ta, în cazul unei pene de curent.

Generator-curent-kipor-kge4000x

Curentul electric a devenit indispensabil vieții, fiind mereu la îndemână, precum aerul și apa. Îl apreciem mai mult în cazul unei pene de curent, care apare fix când aveam mai mare nevoie de curent electric.

Fără curent electric, viaţa noastră ar fi mult mai dificilă întrucât nu am putea vedea filmul preferat la tv, emisiunea preferată, nu am putea urmări știrile sau competițiile sportive.

Am fi nevoiți să spălăm manual, să facem curățenie cu mătura nu cu aspiratorul, nu am putea utiliza calculatorul, cuptorul cu microunde, precum și alte electrocasnice pe care le avem prin bucătărie.

Generatorul de curent reprezintă soluția de back-up în caz de avarie la rețeaua de alimentare cu electricitate. Invizibil mai tot timpul, generatorul este alături de noi și ne furnizează lumină în casă imediat ce îl activăm. Îl remarcăm doar atunci când ne lipseşte. Generatorul este garanţia confortului casei noastre, iar fără el ne-am întoarce în urmă cu peste o sută de ani.

Generatoarele de curent pentru uz general sunt generatoare de curent standard care fac posibilă furnizarea energiei electrice în domeniul rezidenţial şi semi-industrial.

Generatoarele sunt uşor de instalat şi întreţinut, fiind construite special să vă deservească cel puţin 30 de ani.

Motoarele ce acţionează generatoarele de curent pot fi cu aprindere prin compresie ce utilizează motorină, sau cu aprindere prin scânteie ce funcționează cu benzină.

Iată în ce situație este necesară utilizarea unui generator de curent:

  • când accesul la o reţea de curent electric este imposibil.
  • pentru echipe de intervenţie care operează în zone extraurbane unde nu se pot conecta la o rețea electrică
  • când costurile racordării la o reţea de curent electric sunt mult prea mari faţă de timpul de exploatare al punctului de lucru.
  • deschiderea unui şantier care necesită utilizarea curentului electric iar timpul de racordare la o reţea clasică ar amâna cu luni de zile deschiderea şantierului.
  • casele care au sisteme de căldură propri: centrală pe gaz sau pe lemn, şi care sunt situate în zone cu reţele clasice unde se petrec dese întreruperi de curent.
  • cabinetele stomatologice sau sălille de intervenţie medicală, serverele sau reţeaua de computere ale unei companii.

Pentru o persoană nouă în domeniu, alegerea unui generator de curent poate să reprezinte o adevărată provocare. Însă, angajații companiei TEO MAR MANAGEMENT S.R.L. cu sediul în Șoseaua Viilor Nr. 92, Bl. 4A, Sector 5, București, îți oferă consultanță gratuită în alegerea generatorului potrivit nevoilor tale.

Achiziţia unui generator se face în funcție de mai multe criterii, precum :puterea, tipul de combustibil (benzină sau motorină), sistemul de pornire (manuală la sfoară, pornire la cheie, pornire automată), tipul consumatorilor care urmează a fi alimentaţi (monofazici sau trifazici).

Pe site-ul oficial al companiei www.generatoaredecurent.info, vei găsi Generatoare Uz General, Generatoare Digitale/inverter, Generatoare Industriale și chiar Generatoare Sudură, de la firme renumite precum Kipor și Stager.

Kipor, unul dintre cei mai mari producători de generatoare de curent electric, oferă echipamente electrice de înalta calitate, sisteme de tip backup pentru alimentarea cu curent electric a aplicaţiilor casnice şi industriale.

Generatoarele Stager reprezintă soluţia optimă pentru cazurile de urgenţă sau pentru ieşirile la picnic împreună cu familia. Generatoarele electrice Stager au un design compact şi clasic, pot fi folosite atât pentru uz casnic cât şi profesional.

Electricienii companiei TEO MAR MANAGEMENT S.R.L. se vor deplasa la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastră pentru estimare putere consumatori, instalarea automatizării dacă este cazul, racordarea la re?eaua electrică, testarea şi punerea în funcţiune a generatorului, etc.

Nu va trebui să va faceţi probleme referitor la transportul şi montajul generatoarelor de curent deoarece compania asigură atât transportul, montajul cât şi instalarea generatorului.

Informații despre generatoare găsiți și pe paginile de socializare ale companiei Teo Mar Management, facebook, twitter și google plus.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata