Breaking news

Fish Eye Fest 2 lansează concursul Retro Kitch – Peștele de televizor!

loading...

Fish Eye Fest 2 ți-a pregătit cel mai amuzant concurs din această vară! Organizatorii readuc în prim plan, celebrul pește stătea pe televizor în casele românilor în epoca comunistă.

pestele pe TVEști gata să iei parte la o competiție care să-ți aducă un premiu super cool? Ei bine, Fish Eye Fest te provoacă să-ți aduci aminte de vremurile când mileurile erau la modă, iar pe televizorul tău trona arhi-cunoscutul pește de sticlă sau colecția de chinezi pescari, nelipsiți din casele tuturor românilor în pas cu moda. Fă o scurtă călătorie în trecut și arată-ne că și tu ai făcut parte din categoria colecționarilor!

Postează pe wall-ul de pe contul personal de Facebook sau Instagram o fotografie cu unul dintre aceste obiecte, însoțită de hashtagul #pesteledetelevizor, noi o vom posta într-un album special, iar cea mai apreciată amintire va fi recompensată cu un tablou 3D! Fii parte din experiența Fish Eye Fest!

Fish Eye Fest este un festival de artă & pescuit și a ajuns la cea de-a doua ediție, care va avea loc în Vama Veche în perioada 3-4 iulie 2015. Evenimentul este organizat de către Asociația Ad Patres!

Din 2010, Asociația Ad Patres contribuie la dezvoltarea societății civile prin elaborarea și implementarea de proiecte, programe și strategii în domeniul cultural. Cel mai reprezentativ proiect al asociatiei îl reprezinta lansarea albumului CONSTANȚA REMEMBER 1895 – 1945, ce reconstitue din imagini chipul Constantei de altădată, www.constanta-remeber.ro

Fish Eye Fest este un proiect co-finanțat prin Programul Operațional de Pescuit 2007-2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata