Breaking news

Fii mai bun de Crăciun, spectacol caritabil pentru copii și bătrâni

loading...

În Ajun de Crăciun va avea loc în București la Grand Cinema, sala Epika, din Mall Băneasa, cel mai frumos concert caritabil dedicat copiilor și bătrânilor.

fii mai bun”Fii mai bun”, de Crăciun, este îndemnul organizatorilor concertului caritabil ce va avea loc pe 14 decembrie la ora 19,00.

Vedeta Antena 1, Dani Oțil va fi maestru de ceremonii la spectacolul caritabil la care vor participa Magicianul Verdini, Dorian Popa, Emeric Imre, Florin Chilian, MIHAI MĂRGINEANU și Gabi Luncă în calitate de invitat special alături de Emi Dragoi.

Te invităm să fii alături de noi la cel mai frumos spectacol caritabil din preajma sărbătorilor de iarnă! Ne îndreptăm atenția către seniorii noștri (azile~centre de îngrijire) alături de acești oameni minunați care au acceptat să urce pe scenă în data de 14.12.2015 în scop nobil. În felul acesta participi și tu la campania “Fii mai bun” organizată din dragoste pentru copii și bătrâni”, este mesajul organizatorilor evenimentului caritabil.

Andrei Bărbulescu, prezentator știri TVR și Rebeca Onoriu, fiica artistei Gabi Luncă, sunt organizatorii evenimentului caritabil din 14 decembrie.

Florin Chilian va concerta în beneficiul Fundației Metropolis. Biletele pentru spectacolul caritabil se găsesc la magazinele Diverta și pe site-ul www.myticket.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata