Breaking news

De ce românii prefera să aleagă bumbacul ranforce

loading...

Bumbacul ranforce este produsul avansurilor tehnologice in materie de prelucrarea si rafinarea materialelor textile. Dar pentru a ne da seama de ce exact acesta este un material perfect pentru lenjeriile de pat, trebuie sa descoperim impreuna modul in care acesta a luat nastere.

In trecut, lenjeriile de pat, cuverturile si alte elemente care asigura un somn confortabil si odihnitor aveau in mare parte trei materiale din care erau concepute. Bumbacul nerafinat, matasea si lana, erau principalele materiale care stateau la baza producerii seturilor de astenurturi de pat. Matasea era rezervata pentru nobilime si pentru cei care isi puteau permite achizitionarea unui material atat de scump si exotic. Desi era preferata de toti si chiar si la ora actuala reprezinta unul dintre cele mai bune materiale din care poate fi conceputa o lenjerie de pat, aceasta este chiar si acum o alternativa scumpa la clasicul bumbac. Lana, este cunoscuta pentru rezistenta sa, dar aceasta nu este chiar foarte confortabila datorita modului in care aceasta interactioneaza cu pielea umana. Tocmai de aceea, inca din vremuri antice bumbacul era alegerea cea mai populara pentru crearea lenjeriilor de pat.

Desi suntem familiarizati cu acest material, gratie modului in care a evoluat tehnologia de rafinare a materialelor textile,acesta a capatat in timp anumite proprietati de-a dreptul interesante care i-au permis acestuia sa devina si mai popular in randul producatorilor de lenjerii de pat. Clasicul bumbac nu a fost dintotdeauna atat de pufos sau matasos precum este acum. Daca stam sa ne amintim spre exemplu asternuturile de pat din hotelurile de acum 20 de ani, albe, aspre si apretate, nu ne gandim la ele cu foarte multa placere in minte.

Dar gratie producatorilor si a tehnologiei, bumbacul a devenit mult mai atragator pentru utilizatorul de rand. Astfel, daca este spre exemplu sa luam in consideratie bumbacul ranforce, vom descoperi ca acesta are o serie de proprietati de-a dreptul impresionante. Spre exemplu, datorita modului in care sunt dispuse acestea permit materialului sa gestioneze caldura si umezeala intr-un mod surprinzator. Pe timp de iarna veti observa cum gradul de confort este sporit, bumbacul ranforce reusind foarte bine sa capteze caldura, fara a va supraincalzi. Iar pe timp de vara, acesta gestioneaza umezeala, astfel incat sa nu o absoarba si sa ii permita sa evadeze pentru a preveni orice situatie neplacuta pe de-a lungul celor opt ore de somn.

De asemenea, bumbacul ranforce este si foarte rezistent la trecerea timpului si la spalari indelungate. Nu trebuie sa va faceti griji ca acesta se va rupe sau deteriora dupa multe utilizari. Din contra, acest tip de material reprezinta alegerea corecta atunci cand decideti sa va cumparati o lenjerie de pat care sa reziste trecerii timpului si pe care sa o folositi pentru multe nopti.

Pe langa rezistenta sa si modul uimitor in care gestioneaza temperatura si umezeala, bumbacul ranforce este si foarte pufos. Deseori acesta este recomandat pentru lenjeriile de pat destinate celor mici datorita modului in care acesta le incanta simturile si ii ajuta sa atipeasca. Pufos, rezistent si rafinat, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine materialul de bumbac ranforce.

Astfel, daca doriti sa achizitionati un set nou de lenjerii de pat concepute din acest material, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati Vise Pufoase. Acesta este magazinul online cu cea mai variata gama de produse din tara. Puteti regasi prin intermediul lui o adevarata pletora de lenjerii de pat care sa fie potrivite tuturor gusturilor si care sa fie perfecte pentru persoane care doresc sa aiba un somn relaxant, odihnitor si linistit.

Nu este nimic mai important decat sa dormiti intr-un mediu confortabil si sa fiti primiti de o lenjerie de pat care sa va instige la somn. Avand in vedere ca ne petrecem opt ore din fiecare zi dormind, si avand in vedere si cat de important este un somn linistit pentru functionarea corecta a organismului nostru, nu trebuie sa facem niciodata rabat atunci cand vine vorba de calitatea asternuturilor pe care le detinem. Tocmai de aceea, daca nu stiti exact ce material sa alegeti pentru urmatoarele voastre lenjerii de pat sau de unde exact sa le achizitionati, Vise Pufoase este raspunsul perfect pentru voi!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata