Breaking news

Da Moreno te învață cum să-ți decorezi masa de Paște

loading...

Sarbatoarea Pastelui este una dintre cele mai importante pentru ortodocsi, asa ca si pregatirile sunt intense pentru aceasta zi. Pe langa preparatele apetisante specifice, aranjamentul mesei trebuie sa fie si el la fel de interesant.

masa de pastiPentru cei care vor sa fie gazde bune, cei de la Da Moreno- un lant de magazine specializate pe articole si accesorii pentru casa si gradina, propun ca atmosfera de veselie sa se regaseasca in tot ceea ce tine de pregatirea mesei, dar si a locului in care se vor ospata invitatii.

Asadar, de la vesela, pana la fata de masa, totul va  purta  culoarea veseliei: rosu, verde, albastru sau galben.   Farfuriile si servetele sunt piesele de rezistenta, asa ca retailerul elvetian a venit cu o gama larga pentru toate gusturile. Farfurii albastre, suportul de farfurii, servete cu inimioare, inele din inox, iar cosuletele pentru oua sunt pe toate marimile si nuantele. Bineinteles, iepurasii nu puteau lipsi din decor, figurinele cu piisori si nici apentru flori sau borcanasele in care puteti pune oua din ciocolata sau fursecuri gustoase. Toate aceste produse pot fi gasite la magazinul Da Moreno, iar preturile sunt pentru toate buzunarele. Preturile articolelor propuse sunt extrem de mici, iar efectul  vizual este de nepretuit.

Lanţul de magazine Da Moreno – Dove tutto costa meno, specializate pe articole şi acesorii pentru întreaga casă, a deschis primul magazin de pe piaţa românească, in zona Obor  strada Chiristigiilor, nr 32.

Magazinul Da Moreno are o suprafaţă de peste 2000 mp şi include produse precum : decoraţiuni de sezon, obiecte de design la veselă, ustensile de bucătărie, de grădinărit, produse pentru casă, cosmetice, dar şi accesorii şi jucării pentru copii sau animale de companie.

Produsele Da Moreno sunt selectate de la distribuitori din Italia, China, Turcia, Olanda, Franta, Germania. Astfel, brand-ul reprezintă una dintre realităţile comerciale cele mai interesante ale Italiei din ultimii ani. Actualmente grupul comercial deţine 10 magazine în Italia, 2 în Elveţia şi, cel mai recent, un magazin în România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata