Breaking news

Cum stii ca ai comandat cel mai ieftin mobilier

loading...

Te-ai mutat intr-o casa noua sau pur si simplu iti doresti sa schimbi vechiul mobiler cu unul nou care sa schimbe atmosfera casei tale, dar totusi ai un buget limitat? 

mobila luxCea mai buna solutie pentru dorintele tale o reprezinta serviciul de mobilala comanda care iti ofera o multime de avantaje astfel incat produsele finale sa fie exact ceea ce ti-ai dorit si cand spunem asta ne referim la faptul ca nevoile dumneavoastra sunt pe primul plan in momentul proiectarii si realizarii pieselor de mobilier.

Mopeto va pune la dispozitie serviciul de mobila comanda pentru a veni in intampinarea dumneavoastra. Prin intermediul acestor servicii veti beneficia de  o colaborare cu personal calificat si specializat in proiectarea mobilierului conform indicatiilor si dorintelor clientilor.

Cum stiti ca noi va oferim cel mai ieftin mobilier?

Nu noi sustinem ca oferim cel mai ieftin mobilier la comanda ci clientii nostri ne-au confirmat acest lucru. De foarte multe ori am fost pusi in situatia in care clientii ne-au spus ca au solicitat mai multe cotatii pentru mobilierul dorit astfel incat decizia lor a fost influentata atat de pret cat si de profesionalismul consultantilor din partea firmelor.

Achizitia unor piese de mobilier ieftine nu trebuie sa va duca cu gandul ca in realizarea lor se vor folosi cele mai ieftine materiale si ca specialisti le vor realiza astfel incat sa nu reziste mai multi ani, din contra, specialisti Mopeto va vor oferi cele mai bune preturi tinand cont de dorintele dumneavoastra in materie de materiale, culori si sisteme de prindere pentru ca mobilierul rezultat sa fie conform asteptarilor.

In urma unei discutii cu dumneavoastra despre mobilierul dorit si despre destinatia acestuia va vom sugera sa optati pentru diferite materiale, sistemele de prindere, culori si modul de realizare al sertarelor.

Pentru ca ne dorim sa fiti informati in momentul luarii unei decizii dumneavoastra trebuie sa tineti cont de faptul ca lemnul masiv, post-forming sau placajul multistratificat (minim 5 straturi) sunt materialele cele mai bune pentru realizarea mobilierului lucru ce se va reflecta si in pretul produselor comandate.

Optarea pentru placaj subtire, PAL, carton presat sau PFL conduce automat si la o calitate  mai redusa.

Pentru ca mobilierul comandat sa fie rezistent si sa nu aveti probleme cu acesta in timp din cauza utilizarii sau trecerii timpului, acordati atentie si imbinarilor la care se apeleaza deoarece diblurile si holtzsuruburile, nut si feeder, coada de randunica, colturi intarite sau imbinarile ingropate si cep  sunt cele mai eficiente. Evitati sa apelati la sisteme de imbinare precum: capse, cuie sau lipituri cu clei la vedere.

Mopeto va ofera cel mai ieftin mobilier la calitatea pe care dumneavoastra o doriti pentru mobilierul la comanda astfel incat veti beneficia de tot ajutorul nostru in alegerea celei mai bune solutii pentru produsele dorite. Specialisti nostri vor realiza schita mobilierului conform sugestiilor dumneavoastra sau dupa un model propus. Va stam la dispozitie, iar serviciile puse la dispozitie sunt  create pentru ca nevoile dumneavoastra sa fie satisfacute , iar mobilierul rezultatat sa fie peste asteptarile dumneavoastra totul la cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi de pe piata.

Contacteaza-ne, solicita o cotatie si alege servicii de realizare la comanda pentru a reimprospata aerul locuintei cu mobilier nou!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata