Breaking news

Cu cine ne trimitem Coletele in Franta

loading...

Fiecare dintre noi a trimis sau a primit macar odata  un colet de la o ruda sau cunostinta aflata in alta tara. De obicei este o bataie de cap transportul de colete deoarce trebuie sa ne punem la dispozitia transportatorului, iar daca avem un program fix  la serviciu, ne cam incurca treburile si la randul nostru incurcam si noi pe altii.

tictrans_1In domeniul acesta sunt multi competitori pe piata, iar fiecare incearca sa capteze cat mai multi clienti, insa un serviciu interesant este abordat de unele firme. Este vorba despre serviciul de livrare colete direct la adresa in Franta si in acest caz firma transportatoare vine si preia coletul de la adresa dumneavoastra si este livrat la fel catre destinatar, la locul de intalnire sau la usa acestuia.

Acest serviciu este practicat si de TICTrans, o firma de transport persoane dar care are si un serviciu de transport colete din usa in usa in Franta, si care este impanzita pe toata suprafata Frantei intocmai pentru a oferi un serviciu de calitate la standarde de curierat.

Aceasta companie detine o flota de microbuze noi ceea ce imbunatateste timpii de livrare si sporeste totodata mobilitatea  catre client, punandu-l pe primul plan iar prin seriozitate si punctualitate, incearca sa-l multumeasca pe acesta.

Daca in trecut am efectuat o expeditie a coletelor cu o anumita companie iar totul a decurs normal pe viitor tindem sa repetam experienta cu aceeasi firma deoarece cunoastem deja  orele si locatiile de livrare. Acesta este principiul care sta si la baza companiei TIC Trans, de a-si face treaba bine, de a raspunde prompt si prin aceasta clientul sa revina pe viitor pentru eventuale colaborari.

Compania se dezvolta constant iar numarul angajatilor creste, intocmai pentru a face fata volumului de cereri si pentru a face fata cu success sistemului de transport al coletelor door to door.

Un alt lucru ce trebuie avut in vedere este ca pachetele trec granita a catorva tari, si cel mai bine ar fi sa ne uitam pe lista produselor ce sunt interzise la vama, iar in sensul acesta putem consulta site-ul companiei, unde avem o rubrica pentru asa ceva.

Pentru expeditia in bune conditii a unui colet, clientului ii revine ambalarea corespunzatoare, deoarece acesta calatoreste cateva sute sau chiar mii de kilometri si pentru ca acesta sa ajunga nealterat, iar firmei promtitudinea, seriozitatea si punctualitatea receptarii si livrarii coletului mai departe catre destinatar.

Transportul de colete este foarte necesar tuturor, fie in interes de serviciu sau in cazuri personale este foarte intalnit astazi, si pentru o experienta cat mai buna in aceste cazuri cel mai bine ar fi sa apelam la o firma de specialitate ce efectuaza serviciul serios si preferabil sa aiba disponibilitatea de a ne livra pachetele la domiciliu cum face si TICTrans pentru ca traim intr-o lume a vitezei iar timpul fiecaruia este foarte pretios.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata