Breaking news

Criterii utile de selecţie a apartamentului potrivit

loading...

Achiziţionarea unui apartament implică anumite responsabilităţi. Deşi acest proces pare uşor la început, demersurile ce trebuie parcurse în acest scop pot deveni destul de extenuante fără ajutorul potrivit. Indiferent că este vorba despre un cuplu sau o familie, este important ca imobilul să răspundă anumitor cerinţe, să îndeplinească criteriile esenţiale pentru un trai definit de confort şi siguranţă.

avantgarden-brasovCei care sunt în căutarea unuor apartamente în Braşov şi doresc să investească într-unul cât mai potrivit nevoilor pe care le au, pot lua în considerare sfaturile oferite de unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din oraş de la ora actuală. Este vorba despre Maurer Imobiliare, care a dezvoltat trei proiecte imobiliare de succes. Mai multe informaţii despre acestea se pot găsi pe maurerimobiliare.ro.

TOP criterii de urmărit pentru alegerea apartamentului ideal

1.Pentru a avea garanţia că imobilul ales se numără printre cele mai bune apartamente in Brasov, un sfat demn de luat în considerare este stabilirea tipului de apartament dorit. Asta înseamnă că fiecare trebuie să ştie precis câte camere doreşte să aibă spaţiul şi daca vrea să investească într-un apartament vechi sau unul nou.

De preferat ar fi ca atunci când are lor întrevederea dintre vânzător şi client, cel din urmă să solicite actele pentru a le analiza, precum şi vizualizarea apartamentului pentru a identifica posibilele nereguli. În situaţia în care imobilul este unul nou, partea a unui ansamblu rezidenţial construit recent, este important să existe o autorizaţie de construcţie.

Dacă alegerea se îndreaptă către un spaţiu vechi, lucrurile devin mai complicate pentru că utilizatorul riscă să aleagă un apartament ipotecat sau fără titlu de vânzare.

2.Unde este localizat apartamentul şi care este preţul de achiziţionare?

Oraşul Braşov are cartiere ce sunt renumite pentru calitatea vieţii şi pentru condiţiile excelente pe care le îndeplinesc. Unul dintre acestea e chiar Avantgarden3, situat în cartierul cu acelaşi nume, ce dispune de apartamente moderne, recent construite.

Dacă alegerea facută în privinţa zonei este cea potrivită, în timp, valoarea imobilului respectiv poate creşte. Dacă cel ce caută apartament doreşte să se mute alături de familie, atunci trebuie să se orienteze către un cartier care să includă şi un parc de joacă sigur pentru copii. Cu cât accesul la zonele principale ale oraşului şi la unităţile de învăţământ este mai facil, cu atât este și mai convenabil.

Pentru a nu apărea nici un fel de dezechilibru ulterior, stabilirea unui buget exact reprezintă o etapă foarte importantă. Cei interesaţi pot urmări piaţa imobiliarelor pentru a-şi face o idee orientativă asupra costurilor la care poate ajunge o astfel de investiţie.

3.Starea apartamentului spune multe despre condiţiile pe care le poate îndeplini acesta. De aceea, cel mai bine este ca obiectivul de interes să fie vizitat înainte. Dacă este vorba despre unul pentru familie, de dorit ar fi ca toţi membrii acesteia să fie prezenţi, pentru ca toţi să fie de acord în privinţa acestuia. Capul familiei ar trebui să solicite şi o inspecţie a instalaţiilor sanitare şi electrice, chiar dacă este vorba despre un aparament nou. Există nenumărate apartamente în Braşov care, deşi sunt noi, lasă de dorit în privinţa calităţii.

De asemenea, este important să se ţină cont de tipul de materiale folosite în construcţie (starea pereţilor, prezenţa igrasiei, a condensului), de calitatea pardoselii etc.

Nivelul de siguranţă al terenului pe care este construit ansamblul rezidenţial este deosebit de important. Clientul poate solicita dezvoltatorului imobiliar dovada faptului că au fost efectuate analize şi deţin garanţia că suprafaţa respectivă şi a cartierului nu este predispusă la cutremure.

4.Vecinii pot contribui într-o mare măsură la familiarizarea cu locul şi noul cartier. Cu cât sunt mai deschiși și mai prietenoși, cu atât adulții și copiii vor dobândi mai repede sentimentul de apartenență la locul respectiv.

În ceea ce priveşte alegerea dezvoltatorului potrivit cel mai important este să se țină cont de profesionalism și de seriozitate.Acesta este și motivul pentru care apartamentele realizate de către compania Maurer Imobiliare sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune la nivel național. Corectitudinea, calitatea lucrărilor și a materialelor, respectiv prețurile deosebit de avantajoase, îi face pe mulți dintre cei care vor să achiziționeze un imobil să se îndrepte spre aceste apartamente în Brașov.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata