Breaking news

Copii pot deveni supereroi în jocurile online cu SpiderMan

loading...

Spiderman a devenit unul dintre cele mai iubite personajele de desene animate. Omul păianjen a captat atenția copiilor din întreaga lume, astfel că internetul este plin de jocuri online cu Spiderman.

SpidermanToți copii vor să devină SpiderMan, și chiar o pot face acum, jucând online o sumedenie de jocuri care să le ocupe timpul într-un mod activ și creativ.

Spiderman este unul dintre cele mai cunoscute serii de benzi desenate și iar seria de filme Spider Man nu a făcut decât să popularizeze și mai mult acest personaj, în rândul copiilor și nu numai.

Grație acestor jocuri online Spider Man, copii pot deveni super eroi, se pot lupta cu oamenii răi, se pot cățăra cu ajutorul pânzei de păianjen și astfel intră în pielea personajului.

Jocurile online cu Spiderman sunt mereu pline de suspans și acțiune fiind preferate atât de băieți cât și de fete.

Spider Man Game sunt potrivite pentru copii de toate vârstele și chiar adulții pot intra în lumea imaginară a super eroului și să joace alături de cei mici.

Povestea lui Spiderman, fotograful devenit super erou după ce a fost mușcat de un păianjen, este una grozavă. În această poveste copii vor fi nevoiți să se înfrunte cu mulți răufăcători printre care și Spirdușul Verde sau Doctorul Caracatiță.

Pe tot parcursul jocului, copii trebuie să dea dovadă de foarte mult curaj dar și de pricepere în timp ce lansați pânza de păianjen care te va ajuta să faci salturi de pe un bloc pe altul.

Jocurile de echilibru cu spiderman sunt foarte distractive întrucât trebuie să-i dați o mână de ajutor personajului erou să își mențină echilibrul pe pânza de păianjen.

Pe lângă jocul incitant și creativ poți câștiga și puncte, dacă îl ajuți pe SpiderMan. Trebuie să descoperi jucăriile ascunse care îți vor aduce puncte și la final primești un bonus de învingător, ceea ce face jocul mai palpitant.

Ultimate Spiderman este cel mai nou joc apărut în categoria jocurilor cu Spiderman. Acest joc redă una din aventurile lui Spiderman alături de echipa din avengers. Scopul jocului este sa ajungeți cu bine la finalul fiecărui nivel și să adunați cât mai multe puncte.

Deși la o primă vedere jocul pare ușor, nu te grăbi, căci drumul este plin de obstacole pe care trebuie sa le ocolești și, dar și de inamici pe care trebuie să îi distrugi. Cu ajutorul săgeților va trebui sa te deplasezi prin teren iar cu tasta x va trebui să vă atacați inamicii.

Dacă ești pasionat de biliard și nu ai acasă o masă specială și toate instrumentele necesare, poți să-ți satisfaci această poftă jucând jocuri noi cu biliard, online pe internet. Poți încerca să joci biliard fie cu 8 bile, 9 bile sau 10 bile. Jocul are o grafică 3D impresionantă, astfel încât experiența este una fantastică și cât mai reală de jocul din sala de biliard.

Jocurile online sunt recomandate se psihologi și pedagogi pentru a fi jucate de copii întrucât le dezvoltă intelectul și activitatea creativă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata