Breaking news

Cele MAI bune anvelope de vară sunt acum MAI ieftine. Până pe 4 MAI, numai la AnveloSHOP!

loading...

AnveloSHOP reduce preturile la anvelopele verii 2015.  Cele mai cautate modele de anvelope de vara din acest an pot fi achizitionate acum la preturi avantajoase. Promotie valabila in perioada 28 aprilie – 4 mai. Stocul de anvelope la preturi promotionale este limitat.

anveloshop - anvelope de varaSute de modele de anvelope noi de vara sunt disponibile acum in magazinul online AnveloSHOP la preturi reduse. Dintre cele mai avatantajoase oferte de anvelope de vara, mentionam urmatoarele:

 1. Oferta anvelope Dunlop Sport BluResponse

195/65r15 – 229,90 lei

205/55r16 – 307,90 lei

 

Avantajele acestei oferte:

 • Cel mai mic pret la AnveloSHOP!
 • Alegerea nr.1 a clientilor AnveloSHOP in 2015
 • DOT fabricatie 2015
 • Clasa A la aderenta, Clasa B consum carburant
 • Cauciuc silentios cu performante excelente
 • Livrare GRATUITA in 24/48h, oriunde in tara, la min. 2 bucati comandate.
 • 3 ani Garantie de la data facturii

Despre anvelopele DUNLOP SPORT BLURESPONSE:

DunlopSport BluResponse sunt anvelopede vara de inalta performanta, un model pe care producatorii de la Dunlop l-au lansat pentru a marca 125 de ani de la fondarea companiei si brevetarea primei anvelope pneumatice. Acest profil nou are la baza o evolutie tehnologica majora, avand ca punct de pornire tehnologia avansata a anvelopelor de competitie Dunlop.

Dunlop Sport BluResponse este o anvelopa sport ultraperformanta, care realizeaza punctaje foarte bune pentru principalele criterii de clasificare a avelopelor, conform noilor reglementari europene. Astfel, BluResponse este o anvelopa silentioasa, de clasa A (cea mai buna) la aderenta pe teren umed. Acest model de anvelopa are o rezistenta la rulare cu pana la 30% mai redusasi performanta cu pana la 3% mai bune la manevrabilitatea pe asfalt umed. In raport cu alte marci premium de anvelope, testele independente realizate de TUV Sud au relevat o diferenta de pana la trei metri la franarea pe asfalt ud in favoarea noii anvelope Dunlop.

Conform unei primei serii de teste efectuate de catre Auto Club Europa (ACE) si German Technical Monitoring (GTA), anvelopele Dunlop Sport BluResponse au obtinut cel mai bun punctaj ( LOCUL 1).

Caracteristicile-cheie ale anvelopei Dunlop Sport Bluresponse:

 • Distanta mai scurta la franare pe teren umed cu 2,8 metri in comparatie cu media competitorilor
 • Distanta mai scurta de franare pe teren uscat cu 3 metri in comparatie cu media competitorilor
 • 30% mai multa economie de combustibil fata de modelul predecesor
 • Nivel redus de zgomot
 1. Oferta anvelope Hankook Kinergy Eco K425 195/65R15

195/65R15 – 199,90 lei

205/55R16 – 259,90 lei

Descriere produs:

Tehnologia de economisire a carburantului incorporata in anvelopa Kinergy eco a fost creeata prin combinarea de noi materiale, cum ar fi nano-particulele de siliciu, utilizand o noua tehnologie de amestecare. Aceste tehnologii ajuta atat la imbunatatirea eficientei de combustibil, precum si a performantelor pe teren umed.

Aceasta anvelopa a fost proiectata pentru a ridica nivelul de confort al clientilor in timpul deplasarilor, precum si pentru a maximiza eficienta de carburant. Aceasta combinatie de confort si eficienta a fost posibila cu ajutorul utilizarii tehnologiei Hankook de control al vibratiilor.

Caracteristicile si contructia anvelopei Kinergy Eco K425

Ordinea optimizata a pasului blocurilor de cauciuc de pe banda de rulare. O manevrabilitate mai buna si mai silentioasa sunt asigurate prin optimizarea pasului blocurilor de cauciuc de pe banda de rulare.

Rigidizarea optimizata a blocurilor de cauciuc. Performantele privind manevrablitatea pe teren umed sunt imbunatatite prin utilizarea de blocuri de mari dimensiuni pe umarul benzii de rulare, precum si prin cresterea suprafetei de contact.

3 canale circumferentiale late si drepte. Latimea optima, precum si pozitionarea celor trei caneluri circumferentiale asigura perfomante excelente pe teren umed si/sau in conditii de ploaie.

Canelurile laterale din zona umerilor. Acestea sunt concepute pentru a imbunatati manevrabilitatea pe soselele uscate, precum si pentru a asigura performante suplimentare in conditii de umiditate.

Tehnologia de tip Dinte de fierastrau. Aceasta tehnologie are drept rezultat imbunatatirea manevrabilitatii pe teren uscat, fara a diminua performantele privind manevrabilitatea pe teren umed.

Oferta completa de anvelope poate fi consultata pe http://www.anveloshop.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata