Ce mâncăm în weekend? Trei propuneri delicioase

loading...

Un restaurant cu specific turcesc și altul cu specific japonez vă propun două preparate sănătoase și care nu îngrașă.

kebap1. Restaurant Turqoise, situat în zona Aba Iulia, București, recomandă Kebap Abugannus. Este o rețetă simplă, care se bazează pe carne tocată de miel și legume: vinete coapte , ardei, rosii, sare, piper, Se servește cu garnitură.
2. Zen Sushi este o locație cochetă, cu bucătari iscusiți în ceea ce privește pregătirea bucatelor cu specific japonez. Majoritatea preparatelor sunt pe bază de pește, însă carnea de porc preparată de ei este delcioasă. Pork Ramen este o recomandare a chefilor. Sonține sos de soia, sare, zahăr, apa, ulei de rapiță, ulei de susan, oțet japonez, usturoi, ceapa albă, ghimbir, morcov, paste Ramen, broccoli, porumb, ou, ceafa de porc și ceapă verde.
3. Bineînțeles, desertul nu poate fi uitat, iar cei de la restaurantul Lugo fac o propunere irezistibilă: o prăjitură pe bază de mere. Avem nevoie de 2 pachete de biscuiți, 1 kg de mere, 1/2 pachet unt, 2 pliculețe zahăr vanilat, 6 albușuri.pork ramen
1.Se zdrobesc aproximativ 2 pachete de biscuiți
2.Se topește untul
3.Biscuiții se amesteca cu untul și se bagă la cuptor pentru a forma blatul prăjiturii ( 5 min /180 grade )
desert4.Se rad merele pe răzătoare mare,se storc de zeama apoi se adaugă zahăr vanilat scorțișoara și se călesc
5.Între timp, se prepară crema de cremșnit
6.Albușurile se bat la viteză mare,pana se întărește spuma (bezea)
7.Peste blatul de biscuiți se pun merele răcite,se pune crema de cremsnit iar apoi se intinde spuma obținută din albușuri
8.Se bagă la cuptor la 140-150 de grade și se lasă aproximativ 25 de min,pana când bezeaua prinde culoare.

328 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*