Breaking news

Ce avantaje oferă transportul de marfă și mobilă realizat prin intermediul firmelor online?

loading...

Transportul de mobilier de la o adresă la alta poate fi destul de dificil dacă îl faci singur, iar în plus îți va consuma și foarte mult timp.

Transport-Marfa MobilaTrebuie să cunoști și câteva reguli de ambalare deoarece mobila trebuie protejată în timpul transportului pentru a nu se deteriora. De exemplu:

  • canapelele sau piesele de mobilier tapițate trebuie învelite în folii stretch care vor păstra aspectul acestora intact
  • piesele de mobilier din sticlă se vor ambala cât mai bine în folii cu bule sau în pături din materiale textile
  • mobilierul mai deosebit, din lemn lăcuit se va proteja cu pături din bumbac
  • mobila fragilă se va înveli în folie cu bule sau folie stretch
  • obiectele electrocasnice se pot pune în cutii, sau se pot înveli în pături sau folie stretch
  • colțurile mobilei se protejează cu bucăți de carton gros, care se fixează cu bandă specială de lipit
  • rafturile sau sertarele se ambalează separat, la fel se procedează și cu alte obiecte sau piese mobile diferite.

Există site-uri care îți pun la dispoziție informații cu privire la serviciile și prețurile pentru transportul de mobilă sau marfă. Pentru a-ți ușura munca și pentru a transporta mobila rapid și în condiții de siguranță poți apela de exemplu la o firmă online de transport marfă București, care va ține cont de ceea ce dorești, iar tu nu trebuie decât să plătești pentru acest serviciu.

Avantajele transportului de marfă și mobilă realizat de firmele online:

Transport-Marfa-Mobila

În general, pentru transportul unei cantități mari de marfă se folosesc dube cu sistem de închidere, vehicule speciale pentru transportul de mărfuri (omologate RAR) și conduse de șoferi profesioniști. Transportul de marfă și mobilier necesită responsabilitate și experiență, iar astfel de calități le au angajații unor astfel de firme online. Conducătorii auto au experiență în munca pe care o fac, au realizat transporturi și în țară și în străinătate, sunt conștienți de drumurile pe care trebuie să le facă în siguranță, știu cum să procedeze pentru a evita blocajele de trafic și a realiza transportul la timp. Desigur timpul este important pentru client, de aceea marfa trebuie livrată până la ora stabilită având în vedere că s-a plătit o sumă de bani și pentru acest lucru.

Un avantaj important este că poți transporta mobila ori marfa pe distanțe scurte sau pe distanțe destul de lungi, de mii de km, în țară sau în străinătate, pe timp de zi sau de noapte. Aceasta va fi ambalată cu atenție astfel încât să fie protejată, poziționată cât mai corect în duba suficient de încăpătoare și mereu curată. Mobila va fi încărcată și descărcată rapid, cu atenție. Indiferent de marfă, aceasta trebuie să aibă o anumită greutate (să nu depășească 3 tone), volumul să fie de cel mult 18 mc, iar lungimea de până la 4,25 m.

Prețurile sunt accesibile și depind de tipul serviciului (rapid sau nu), de distanța pe care se face transportul dar și de anumite condiții speciale (discount-uri pentru un contract pe o perioadă îndelungată). În anumite situații (când distanța este mai mare) se plătește un avans, ca de exemplu în cazul unui transport de marfă în străinătate. Mutarea la comandă se face în timp util, confortabil și conform condițiilor din contract. Nu trebuie decât să alegi un astfel de site al unei firme de transport mobilă și marfă, să suni la numărul de telefon afișat, iar în câteva minute vei putea lua legătura cu un operator telefonic pentru a afla mai multe detalii legate de transport.

loading...
1 Comentariu
  1. Dana spune

    Foarte bun articol, firmele online asigura transport rapid la pret competitiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata