Breaking news

Cadoul perfect pentru copiii mai mari

loading...

Alegerea unui cadou pentru copiii cu vârste de 5-8 ani reprezintă de cele mai multe ori o adevărată provocare pentru cei puşi în situaţia de a oferi. Nu uitaţi că orice cadou oferit unei persoane va reprezintă!

Bicicleta-Stamp-CarsAr fi bine că atunci când alegeţi un cadou să va puneţi întrebarea dacă dumneavoastră v-ar place să primiţi un asemenea cadou!

Pentru orice copil, o jucărie este darul perfect; depinde însă şi ce vârstă are copilul şi dacă jucăria la care v-aţi decis îl va stimula sau nu în sens pozitiv în dezvoltarea sa.

Un cadou perfect pentru un copil care are vârstă între 5-7 ani reprezintă şi…o bicicletă. Aceasta este jucăria care îl va motiva să înveţe să o utilizeze şi apoi îl va însoţi în plimbările mai lungi sau mai scurte în aer liber.

Bicicleta este un mijloc de locomoţie comod, simplu de utilizat şi care influenţează orice persoană în două moduri diferite concomitent: a) uşurinţă în deplasare, b) mişcare în aer liber şi sănătate.

Creatorii de biciclete pentru copiii cu vârste între 5-8 ani au gândit şi realizat un număr mare de modele, rezistente şi robuste, personalizate coloristic diferit şi cu design-nuri personalizate.

Această jucărie poate fi achiziţionată din magazine sau prin comandă on line, livrarea făcându-se la adresa indicată, prin firme de curierat.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră în scopul alegerii unui model de bicicletă potrivit nivelului de vârstă precizat mai sus, vă prezentăm câteva modele ce se bucură de succes în rândul cumpărătorilor şi implicit al utilizatorilor.

“Bicicleta pentru fetiţe Hello Kitty diametru 16 inch” este personalizată coloristic pentru fetiţe, având şi elemente decorative cu acest personaj. Structura bicicletei este realizată din oţel vopsit în câmp electrostatic, iar şaua şi ghidonul sunt reglabile pe înălţime. Roţile late din cauciuc sunt gonflabile, permiţând aderenţa perfectă pe suprafaţă pietruită, dar şi pe macadam. Accesorizată cu frână de mâna pentru ambele roţi şi cu un coşuleţ încăpător, reprezintă mijlocul de deplasare perfect pentru copil în spaţiile din parc, în curte sau pe trotuare.

Un alt model de bicicleta adaptat dimensional şi coloristic băieţilor, este modelul „Spider-Man diametru 16 inch”. Personalizată coloristic în roşu şi albastru, această bicicleta va îndemna băieţii să înveţe să o utilizeze sau, dacă deja şi-au format deprinderea, să o exerseze pe aleile parcului sau în alte spaţii ferite de traficul rutier. Diametrul roţilor permite deplasarea rapidă, iar robusteţea cauciucurilor şi lăţimea lor garantează aderenţa perfectă pe orice tip de teren. Rezistă la o greutate de maxim 40 kg şi are două sisteme de frânare: la ghidon şi la pedale.

„Bicicletă copii Puky Z6 – 16” prin designul şi coloritul sau poate fi utilizată deopotrivă de băieţi sau fete. Jantele şi cadrul sunt din aluminiu rezistent la şocuri mecanice repetate. Scaunul şi ghidonul sunt ajustabile pe înălţime, iar sistemul se frânare pentru ambele roţi se află pe ghidon. Apărătorile pentru lanţ şi roţi protejează de stropiri şi evenimente neplăcute în timpul deplasării. Rezistă la utilizarea de către copii care au maxim 50 kg şi este dotată cu claxon şi portbagaj.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata