Breaking news

Bucataria moderna poate fi inteleasa mai bine daca ai participat la cursuri de bucatar

loading...

Daca exista o meserie care se va cauta mereu, indiferent de vremuri si de situatia financiara din tara aceasta va fi cea de bucatar. Bucatarii vor avea mereu un loc de munca asigura de vreme ce romanii au inceput sa manance din ce in ce mai des in oras, intalnirile sau petrecerile trebuie sa aiba si un meniu pe masura, adaptat nevoilor si cerintelor oamenilor care vor sta la masa. In bucatarie poti fi creativ, poti sa inventezi o multime de feluri de mancare, meseria de bucatar este cautata si in strainatate, asa ca oricand poti sa gasesti ceva de munca intr-o tara din Europa sau chiar din America.

Pentru a deveni un bucatar profesionist, care sa fie in stare sa lucreze intr-un restaurant de top si sa gestioneze o echipa intreaga de bucatari orice pasionat de bucatarie va trebui sa urmeze cursuri de specialitate.

Oricine poate participa la cursurile de calificare pentru bucatari

Cursurile de calificare sunt bune atat pentru cei care lucreaza deja in domeniu si vor sa se specializeze, sa acumuleze mai multe cunostinte din bucataria moderna, cat si pentru cei care adora sa gateasca. In cadrul cursurilor de bucatar fiecare cursant va aplica toate cunostintele teoretice sintetizate, va putea avea acces la o multitudine de surse de informare si la oameni care lucreaza in domeniu, isi va putea testa cunostintele deja avute.

De asemenea, in functie de ce cursuri de bucatar si de cine sunt sustinute viitorii bucatari profesionisti pot sa isi rafineze tehnicile folosite in bucatarie si sa invete noi metode de pregatire a unor meniuri delicioase, numai bune pentru petreceri sau intalniri de afaceri intr-un restaurant.

LOGICS este un centru de pregatire profesionala care pune la dispozitia celor interesati cursuri de bucatar organizate in permanenta si sustinute de profesionisti in domeniu, cu parte teoretica si practica echilibrate si practica in unitati de top pe toata durata cursurilor.

Cursuri acreditate, diplome recunoscute si international, orar flexibil

Toate cursurile sunt acreditate, autorizate de ANC, fiecare curs este structurat in asa fel incat la finalul absolvirii sa aveti toate cunostintele necesare pentru a putea sa va gasiti un loc de munca intr-un restaurant sau un hotel. De la comunicarea la locul de munca la meniuri si tehnici de preparare si montare, condimentare si plating, toate secretele bucatariei moderne vor fi dezvaluite pas cu pas de catre bucatari profesionisti, cu experienta, care stiu exact ce se cere in bucataria.

Pretul cursurilor este realtiv mic, ele dureaza pana la 18 saptamani, orarul este flexibil, sunt posibile si orele personalizate pentru cei care lucreaza deja in restaurante. Angajarea e garantata dupa absolvirea cursurilor LOGICS, in timpul cursurilor cei mai buni pot ramane in unitatile unde se realizeaza practica sau in alte unitati partenere, diplomele de absolvire sunt recunoscute si in strainatate. Plata cursurilor se poate face si in rate, ritmul achitarii lor se va face de comun acord pentru a fi cat mai usor pentru cursant.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata