Breaking news

Black Friday la AnveloSHOP: Etapa a 2a ! Reduceri la anvelope intre 27 noiembrie si 1 decembrie 2015 !

loading...

Cursa pentru cele mai mici preturi de Black Friday continua si in aceasta saptamana cu a doua etapa de reduceri, iar AnveloSHOP se anunta din nou drept unul dintre favoritii acestei competitii, la anvelope. Preturile la anvelope vor fi printre cele mai mici de pe piata, iar dvs nu trebuie sub nicio forma sa ratati aceasta oferta!

ancelope iarnaStocurile la anvelope vor fi din ce in ce mai limitate, iar cererea cu siguranta din ce in ce mai ridicata: nu va lasati asteptat – comandati cat mai repede setul de anvelope de care aveti nevoie pentru a va incadra in stocurile disponibile si pentru a beneficia de reducerile speciale la Black Friday 2.

Fie ca doriti sa va comandati anvelope pentru sezonul de iarna care de curand a inceput sa isi intre in drepturi, fie ca vreti sa va pregatiti pentru urmatoarele sezoane, veti gasi anvelope pentru oricare din aceste nevoi: vor fi reduse preturile atat la anvelopele de iarna si all season, cat si la anvelopele de vara.

Vor fi reduse preturile la anvelope pentru autoturisme, SUV-uri si autoutilitare, dar si la anvelope pentru utilaje agroindustriale si anvelope pentru camioane – totul pentru a acoperi orice cerinta a clientulor AnveloSHOP.

Etapa a doua a promotiei de Black Friday de la AnveloSHOP se va desfasura intre datele de 27 noiembrie si 1 decembrie 2015, perioada in care echipa de vanzari telefonice va fi foarte aglomerata. Astfel va recomandam sa comandati anvelope direct pe site-ul AnveloSHOP.ro pentru a evita orice probleme legate de aglomeratie si de indisponibilitatea stocurilor.

Comenzile realizate de clienti direct de pe site vor avea prioritate, sistemul informatic utilizat procesandu-le automat.

Lider pe piata online a comerciantilor de anvelope din Romania, AnveloSHOP vinde numai anvelope noi si cu o data de fabricatie recenta. La fel, toate anvelopele vandute sunt fabricate de cei mai buni producatori din lume, printre care reamintim nume cum ar fi Michelin, Goodyear, Bridgestone, Pirelli si multi altii. Anvelopele vandute se incadreaza atat in gamele buget si medii, cat si in categoria premium.

Politica de pret a AnveloSHOP este aceea de a propune anvelope si jante la preturi foarte mici, iar cu ocazia etapei secunde de reduceri de Black Friday situatia nu va fi diferita: reducerile facute vor fi semnificative, preturile ramanand printre cele mai mici de pe piata.

Anvelopele sunt livrate clientilor prin curierat rapid, in cel mai scurt timp cu putinta si in orice localitate din tara. De asemenea, toate anvelopele vin insotite de un certificat de calitate si de o garantie de trei ani care incepe odata cu momentul facturarii acestora clientului.

Toate anvelopele si jantele comercialiate de AnveloSHOP corespund standardelor europene de calitate si sunt etichetate conform legislatiei in vigoare.

Inscrie-te si tu in a doua etapa de reduceri de Black Friday la anvelope comandand chiar acum de la AnveloSHOP.ro !

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata