Breaking news

Avantajele unui curs de limba germana pentru incepatori

loading...

Limba germana este o limba usor de pronuntat, chiar daca este bogata in consoane. Este limba inventatorilor si inovatorilor, este una dintre cele mai cautate limbi la nivel mondial si este o portita catre o lume cu o educatie aleasa.

Limba germana reprezinta un avantaj atunci cand o cunosti, deoarece germanii au o expunere puternica si diversa la nivel international. Inscrie-ti copilul la cursuri de limba germana pentru incepatori, unde isi poate consolida bazele cu usurinta. Cum ajuta cursurile de limba germana copiii? Le dezvolta creierul, le dezvolta vocabularul atat in limba nativa, cat si in limba germana, le dezvolta empatia, ii ajuta sa inteleaga cultura germana, le poate antrena urechea muzicala si le deschide viziunea.

iQWeLT este un centru cultural, unde se invata limba germana pas cu pas. Aici sunt bineveniti toti copiii, de la prescolari la adolescenti de pana la 16 ani. iQWeLT dezvolta abilitatile de relationare si socializare, urmareste dezvoltarea pronuntiei si a intonatiei intr-un mod cat mai natural, dezvolta capacitati de exprimare, a imaginatiei si a creativitatii prin scrisori, descrieri, scurte povesti, dar mai ales construieste stima de sine si increderea, oferind acces catre noi orizonturi.

Centrul iQWeLT realizeaza cursuri de limba germana pentru incepatori, prin intermediul unor profesori calificati, care le asigura copiilor antrenament, motivatie și eficienta. Copiii care se inscriu la cursurile de limba germana isi dezvolta competentele de comunicare in limba germana si se dezvolta integral prin intermediul comunicarii integrate. Metoda comunicativa din cadrul cursurilor de germana consta intr-un proces de invatare deschis, cu modalitati diverse de lucru. Fie prin dialoguri, prezentari sau proiecte, copiii vor avea parte de activitati interactive la cursurile de limba germana.

,,Imi place relatia elev – profesor, mediul in care se desfasoara orele este relaxant si placut. Activitatile de la ore sunt interesante si distractive. Profesorul vine mereu cu idei noi care ne captiveaza.”, spune un cursant de la iQWeLT.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata