Breaking news

Arta Mobilei, compania ce oferă produse unice, de calitate și la prețuri accesibile

loading...

Arta Mobilei este companie ce contribuie la dezvoltarea industriei mobilierul din Romania, oferind produse unice, de calitate si la preturi accesibile.

canapeaProductia de mobila reprezina una din principalele forme prin care evolutia umana se defineste si asta datorita faptului ca mobila face fata si satisface toate nevoile oamenilor, care se afla intr-un proces continuu de odihna si confort. De altfel, in cautarea de originalitate, aspiratie culturala si mai ales in nevoia de a ne apropia de unele obiecte, mobila a devenit un lucru util, si asta din cauza unor motive bine intemeiate, care ne determina sa cumparam, in continuare mobila, participand activ la dezvoltarea si sustinerii industriei mobilei.

Insa, in dezvoltarea curenta din prezent, compania Arta Mobilei are o contributie destul de majora in furnizarea de mobila din Romania, si asta datorita faptului ca acest producator de mobila se adapteaza cerintelor si schimbarilor gusturilor clientilor- consumatorii fiind cei care dicteaza productia de mobila de la nivel national.

Mobila- produsul ce se adreseaza unei mase mari de consumatori- a fost tot timpul si continua sa fie si in prezent un aspect foarte important in industria de consum, in cele mai multe state din lume- chiar si in cele in care nu prea exista foarte multe resurse naturale de exploatare (lemn).

Cu toate acestea, industria mobilei din Romania reprezinta o prioritate in dezvoltarea economica a tarii, iar compania Arta Mobilei are o contributie destul de mare in acest proces de dezvoltare economica, deoarece intelege cerintele clientilor si le pliaza pe resursele de care dispun, astfel incat sa obtina un rezultat cat mai potrivit: cu un echilibru perfect atat fata de mediu, cat si fata de gusturile clientului.

Impactul industriei mobilei, la nivel national

Industria mobilei romanesti reprezinta o prioritate in industria de prelucrare a lemnului din tara, acest sector fiind responsabil de urmatoarele aspecte avantajoase la nivel national:

 • existenta unei forte de munca de inalta calificare, precum si personal calificat, capabil sa se adapteze la cerintele tehnice si de management moderne;
 • existenta unei retele de scoli din domeniu, dar si a institutiilor de formare profesionala de nivel superior;
 • unitatile de productie a lemnului construite imediat langa sursele de materie prima contribuie la dezvoltarea regionala, oferind locuri de munca localnicilor din zona;
 • stabilitatea pietei produselor din lemn in strainatate, dar si in tara;
 • mai bine de 90% din sursele de materie prima provin din interiorul tarii;
 • industria mobilei si progresul acesteia de la nivel national contribuie la cresterea PIB-ului;
 • pe aceasta cale se echilibreaza comertul exterior, intarindu-se relatia comerciala dintre Romania si alte state europene.

Pozitia industriei mobilei in economia nationala

Romania si-a diversificat fondul forestier disponibil, astfel ca, astazi, producatorii autohtoni se bucura de rezultate importante si de lunga durata. De altfel, traditia in producerea mobilierului ce caracterizeaza Arta Mobilei inseamna un avantaj competitiv fata de alti producatori in dezvoltarea acestui sector economic.

Bazandu-se pe o suprafata mare de padure, care acopera mai bine de 25% din suprafata totala a tarii, dar si de o experienta indelungata in domeniul prelucrarii lemnului, compania Arta Mobilei s-a dezvoltat continuu, rezultatele obtinute fiind prezente in tenditele estetice, tehnice dar si economice ale populatiei.

De altfel, cele mai multe facilitati de productie din acest domeniu s-au diversificat in anii `60- `80, iar modernizarea lor a continuat chiar si dupa 1990, astfel ca, in prezent, producatorii de mobila si-au largit modalitatea de productie, pentru a indeplini cerintele clientilor: experienta companiei Arta Mobilei, profesionalismul, pasiunea si programul dedicat fata de clienti, toate imbinate, au facut ca aceasta companie sa se ridice la nivelul asteptarilor si cerintelor clientilor: “Experienta de peste 8 ani, programul dedicat destinat designului si proiectarii, utilajele de ultima generatie, organizarea moderna a companiei sunt o garantie a lucrului bine facut. Cu toate astea nu-i suficient; avem nevoie de ajutorul dumneavoastra sa ne solicitati priceperea, avem nevoie de provocari pentru a avea satisfactii!”- sustine echipa Arta Mobilei.

Productia de mobilier de calitate realizat de catre compania Arta Mobilei reprezinta cea mai complexa activitate ce poate fi realizata in Romania. De altfel, cerintele drastice impuse de metodele de prelucrare a lemnului, dar si precizia ridicata la care trebuie sa faca fata, alaturi de un progres remarcabil a echipamentelor de ultima generatie utilizate in tehnologia de fabricatie, au facut ca Arta Mobilei sa inregistreze o performanta uimitoare la nivel national, lucru ce a condus la o crestere a competitivitatii cu alte societati ce isi desfasoara activitatea in acelasi domeniu.

De asemenea, cu scopul de a oferi clientilor mobila de calitate, intreaga gama de piese de mobilier realizata de catre Arta Mobilei este ecologica: “Obiectul nostru de activitate este confectionarea, productia oricarui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming si PAL furniruit. Furnizorii nostri sunt selectati pe baza unor criterii precise ce au ca scop mentinerea calitatii produselor”- afirma echipa Arta Mobilei.

Care sunt aspectele de care trebuie sa tina cont producatorul de mobila?

In primul rand, producatorii de mobila din Romania sunt nevoiti sa tina cont si sa identifice care sunt principalele modele de consum, dar si tendintele care dicteaza vanzarile din acest sector- atat pe piata interna, cat si cea externa- astfel incat sa se ajunga la satisfacerea deplina a cerintelor clientilor- care, de altfel, devin din ce in ce mai selectivi in ceea ce priveste calitatea, estetica si functionalitatea pieselor de mobilier.

Avand in vedere toate aceste provocari, compania Arta Mobilei reuseste sa indeplineasca toate aceste cerinte, furnizand catre clienti diverse piese de mobilier: Paturi tapitate de la Arta Mobilei, mobilier dormitor, bucatarie, living, tineret, baie, hol, biblioteca, dressing etc. fac parte din gama de produse supuse vanzarii.

In plus, echipa Arta Mobilei reuseste sa tina pasul cu alte aspecte din industria mobilei, astfel incat sa se promoveze si sa ajunga lideri in ceea ce priveste productia de lemn de la nivel national. De aceea, Arta Mobilei ofera produse la preturi competitive, design unic, calitate excelenta, obiectivele de dezvoltare a companiei fiind axate pe cerintele clientilor.

De altfel, indeplinirea acestor obiective- diversificarea structurii de productie, imbunatatirea modalitatii de comunicare dintre companie si client, dezvoltarea tehnologiei etc.- vor conduce la o crestere a productiei totale, datorata calitatii serviciilor si a produselor oferite catre consumatori.

Exportul de mobila din Romania

Dintotdeauna, exporturile de mobila din Romania au reprezentat un impact foarte mare asupra economiei nationale si asta datorita fluxurilor financiare generate de producatorii de mobila din tara. Inainte de Revolutie, Romania se afla in primele 10 state in ceea ce priveste exportul de mobila, insa, dupa 1990- datorita schimbarilor economice si politice petrecute la nivel national- Romania a pierdut pozitia din acest top.

Cu toate acestea, aspectul care dicteaza economia din acest sector tine de fluctuatiile si standardul de viata al oamenilor, care cumpara astfel de produse in functie de gusturile proprii, estetica si gradul de confort oferit.

Piata externa depinde de anumiti factori si, potrivit unor analize realizate de catre marile institutii Europene ce au experienta in exporturile de mobila, se pare ca cerere fata de mobila din strainatate depinde de o serie de factori, printre care:

 • in primul rand, exporturile de mobila sunt dictate de catre datele demografice: rata natalitatii, cresterea numarului de noi familii, clasele de varsta etc.;
 • starea economica generala a populatie, dar si venitul mediu;
 • o tendinta economica pozitiva va determina si o crestere a necesitatilor fata de mobilier;
 • publicitate si marketing;
 • livrare rapida si prompta, simplificarea documentelor de transport- aspect ce trebuie sa tina de compania de mobilier ce exporta produse;
 • in ultimul rand, trebuie sa se tina cont de tendintele frecvente fata de astfel de produse.

In prezent, Romania exporta mai bine de 70% din productia toatala de mobilier, clasandu-se pe locul 20 in lume in ceea ce priveste tari exportatoare de mobila. In plus, la ora actuala, tarile din Uniunea Europeana reprezinta principala destinatie a mobilierului romanesc, aspect ce evidentiaza calitatea excelenta a produselor de pe piata productiei de mobilier.

Cum se poate poate atinge confort maxim, cu mobilierul de la Arta Mobilei?

Fiind un producator cunoscut de mobila, Arta Mobilei ofera produse si servicii care sa indeplineasca cerintele exigente ale clientilor, in termeni ai confortului, design-ului si functionalitatii. Din acest motiv, pe langa mobilier pentru casa, Arta Mobilei ofera piese de mobila potrivite pentru birouri, spatii comerciale, sali de conferinta; scaune fotolii sau canapele, dar si electrocasnice care sa completeze aspectul final al unei incaperi.

De altfel, compania Arta Mobilei furnizeaza mobila la preturi accesibile oricarui consumator, care, imbinate cu bun gust, pot da nastere unui spatiu potrivit pentru relaxare si pentru petrecerea momentelor in familie.

Ideea decorarii casei este aceea de a crea un spatiu util, de care proprietarul casei sa poata sa se bucure pe deplin- insa, avand in vedere ca mobilarea casei poate implica un buget destul de mare, Arta Mobilei ofera o serie de sfaturi de care se poate tine cont, pentru ca locuinta sa primeasca o personalitate unica, intr-un buget limitat:

 1. Se identifica punctul central al incaperii si se pune accent pe acesta. Toate elementele dintr-o incapere se vor invarti in jurul puntului central: o fereastra mare, un semineu, un perete pictat in culori vesele, o biblioteca, o oglinda, o pictura- punctul central variaza in functie de folosinta camerei. De asemenea, acest aspect va reprezenta inima unei incaperi- nu trebuie sa se afle in centrul camerei- cu toate ca in cele ai multe cazuri, aceasta este pozitia sa.
 2. Simplu inseamna mai sofisticat- daca se doreste mobilarea casei in functie de un buget limitat, trebuie sa se stie ca mai putin inseamna mai mult. Asa cum s-a mentionat anterior, in functie de modul de utilizare al camerei, aceasta poate fi mobilata simplu- lucru ce presupune mai putine cheltuieli. De exemplu, un living cu peretii in culori echilibrate, in care se gaseste o masuta de cafea si o canapea are mai mult efect asupra privitorului, oferind un sentiment de confort si relaxare mai ridicat, comparativ cu un living incarcat cu prea multe piese de mobilier.
 3. Se cauta oferte la mobila, in mediul online- atunci cand vine vorba de decorarea si mobilarea locuintei, majoritatea oamenilor se decid sa caute piese de mobilier in mediul online- pe aceasta cale se injumatateste cantitatea de timp petrecuta in vizualizarea mobilei din marile magazine, existand si posibilitatea de a se compara preturile cat mai usor.Astfel, pentru a oferi consumatorilor o cale cat mai simpla de analizare a mobilierului, pe site-ul web a companiei Arta Mobilei- www.arta-mobilei.ro- consumatorii pot vizualiza intreg catalogul de produse disponibile, fara a pierde prea mult timp. In plus, in cazul in care compania nu dispune de un anumit produs, clientii pot beneficia de consultanta gratuita din partea echipei, in ceea ce priveste realizarea mobilei la comanda, in functie de preferintele personale.

“Realizarea mobilei se face la comanda pe dimensiunile, culorile si accesoriile dorite. Se poate realiza atat mobilier casnic, cat si comercial (pentru magazine, farmacii, cabinete, birouri, gradinite, scoli si alte institutii)”- sustine echipa Arta Mobilei.

De ce Arta Mobilei si nu alt producator de mobila?

Pe langa calitatea produselor oferite, echipa Arta Mobilei isi respecta clientul si, din acest motiv, isi propune sa raspunda la cele mai frecvente intrebari ce apar odata cu achizitionarea mobilierului:

 1. Arta Mobilei realizeaza si mobila la comanda? Bineinteles! In functie de schitele, ideile, fotografiile prezentate de client, compania Arta Mobilei reuseste sa realizeze piese de mobilier pe comanda, la orice dimensiune, nuanta sau material se doreste. De asemenea, produsele realizate pe comanda vor fi realizate din PAL melaminat sau furniruit si MDF.
 2. Cum se fac masuratorile pentru mobila? Atunci cand vine vorba de realizarea mobilei, masuratorilor trebuie sa fie exacte, astfel incat sa nu se intampine probleme la montarea acesteia. Tocmai din acest motiv, pe langa consiliere tehnica, un expert al echipei Arta Mobilei se va deplasa la domiciliul clientului, astfel incat sa realizeze masuratorile exacte.
 3. Trebuie sa imi fac griji in ceea ce priveste transportul si montajul mobilierului? Deloc! Transportul produselor si montarea acestora se face gratuit, in Bucuresti si in zonele din apropiere. Insa, in ceea ce priveste alte zone din tara, transportul se asigura contra cost, livrarea facandu-se pana in fata domiciliului.
 4. Exista o garantie a produselor? Da! Compania Arta Mobilei ofera certificat de garantie pentru toate produsele comercializate- cu toate acestea, perioada de garantie poate varia in functie de produsul ce este cumparat. De exemplu, in ceea ce priveste mobilierul pe comanda, garantia oferita de Arta Mobilei este de pana la 5 ani pentru vicii de fabricatie.
 5. Ce avantaje sunt oferite de catre compania Arta Mobilei? Toti clientii care decid sa beneficieze de produsele Arta Mobilei, se pot bucura si de avantajele oferite de companie:
 • design personalizat adaptat necesitatilor clientului;
 • suport tehnic asigurat de proiectanti in domeniu;
 • solutii de design complete, la cerere;
 • consiliere specializata asigurata gratuit;
 • consultanta tehnica gratuita;
 • servicii de transport gratuite;
 • servicii de montaj gratuite;
 • servicii de garantie si postgarantie;
 • preturi foarte competitive;
 • gama de finisaje diversificata;
 • adaptabilitate foarte mare a solutiilor;
 • tehnologie si materiale de ultima ora;
 • termene de executie si livrare foarte scurte;
 • continuitatea gamelor de produse si finisaje;
 • calitate ireprosabila pentru produsele comercializate;
 • posibilitatea de achizitie in rate fara dobanda.

Unde pot fi vizualizate produsele?

Compania Arta Mobilei isi propune sa deschida un showroom in care clientii sa poata vedea mai multe detalii ale produselor comercializate, insa, in prezent, piesele de mobilier oferite de Arta Mobilei pot fi vizualizate in mediul online la pagina web www.arta-mobilei.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata