Breaking news

Alegerea centralei termice potrivite pentru orice locuinţă de pe stropuva-romania.ro

loading...

Sistemul de încălzire este unul dintre lucrurile asupra căruia orice proprietar trebuie să se gândească şi să ia măsurile potrivite înainte de a se ocupa de altă prioritate. Indiferent că este începutul primăverii sau finalul toamnei, fiecare trebuie să se orienteze dupa o centrală care să îi îndeplinească toate cerinţele şi să deţină caracteristicile necesare pentru a-i oferi confortul dorit în propria locuinţă.

centrala termica apartamentCare este cea mai bună modalitate de a găsi centrala ideală pe o piaţă atât de diversificată cum este cea din ţară? Numărul furnizorilor este atât de mare, încât utilizatorii sunt puşi în dificultate atunci când trebuie să se decidă pentru unul anume. Stropuva România, producător de centrale termice pe lemne, de calitate superioară, iese în întâmpinarea celor interesaţi cu modelele cele mai variate de sisteme de încălzire pe pagina stropuva-romania.ro. Pentru a avea garanţia că produsul ales este cel mai potrivit, experţii Stropuva oferă câteva sfaturi pe care toţi cei ce doresc să facă o investiţie inteligentă ar trebui să le ia în considerare.

Centralele Stropuva – avantajele oferite de acestea

Înainte de a lua orice decizie legată de cumpărarea unei centrale termice, utilizatorii trebuie să găsească răspunsul la câteva aspecte de care depinde gradul de confort pe care îl vor obţine ulterior achiziţionării acesteia. În astfel de criterii se încadrează: tipul de combustibil ce va fi utilizat, necesarul de căldură, capacitatea atinsă de centrală, randamentul şi consumul, dar şi aspecte ca siguranţa pe care o are proprietarul în exploatare, sistemul de diagnoză şi de informare, precum şi perioada de garanţie a centralei.

Ce avantaje prezintă centralele Stropuva disponibile pe www.stropuva-romania.ro? Atât aceşti specialişti, cât şi cei care utilizează deja o astfel de centrală recomandă centralele Stropuva ca sursă de căldură datorită beneficiilor de care vin însoţite.

  • Posibilitatea de a economisi

Aceste centrale funcţionează pe bază de combustibili solizi, lemne sau cărbune. Având în vedere căldura pe care o produc, costul uneia ajunge să fie mult mai scăzut decât al celor care utilizează combustibili ca metanul gpl-ul sau gazul.

  • Autonomia mărită

Centrala alimentată cu o şarjă de lemn sau rumeguş poate să ardă până la 30 de ore. Cea pe bază de cărbune atinge perioade de ardere de până la 3-5 zile. Dotările suplimentare ale centralelor Stropuva, care ajută la prelungirea timpului de ardere al cazanului funcționează prin arderea solidă fracţionată, ce are la bază principiul de tip lumânare şi distribuţia de aer, localizată în partea superioară a acesteia. Sistemul realizat în acest fel este unul eco – compatibil.

  • Rezistenţă termică sporită

Spre deosebire de alte modele de centrale disponibile pe piaţă care sunt expuse spargerii, cele oferite pe stropuva-romania.ro nu sunt afectate atunci când au loc pane de curent sau este întreruptă alimentarea cu energie electrică a cazanului. Acest lucru este valabil şi pentru situaţiile în care apa are o temperatură mai mare de 1000 Celsius. Cazanele sunt testate şi omologate înainte de a fi puse spre vânzare, pentru a oferi siguranţa că nu vor întâmpina probleme în cazul şocurilor termice. Garanţia calităţii este confirmată de Autoritatea Germană TUV.

În continuare, experţii Stropuva ne oferă câteva detalii despre centralele care au ardere tip lumânare şi avantajele acestora.  În primul rând, acestea funcţionează chiar şi atunci când lemnul nu este uscat corespunzător. În astfel de situații, autonomia ajunge la cel mult 10-15 ore de funcţionare. Celelalte centrale, este necesar un timp de uscare îndelungat pentru a putea fi utilizate şi pentru a oferi un randament corespunzător.

Cazanul este unul dintre cele mai importante aspecte asupra cărora trebuie să se îndrepte atenţia în vederea alegerii unei centrale cât mai potrivite. Fiecare model are o anumită putere. Pentru a afla care este cel mai adecvat, clientul trebuie să calculeze necesarul termic al locuinţei sale. De obicei aceste calcule sunt efectuate de persoane experte, cu studii de specialitate în domeniu. Experții Stropuva afirmă că „pentru a putea stabili necesarul termic şi ulterior pentru a alege cazanul potrivit, sunt necesare informaţii precum volumul pe care îl au camerele, tipul de termizolaţie utilizat, precum şi locaţia spaţiului rezidenţial şi mediul în care se află.”

Întreţinerea centralelor Stropuva

Spre deosebire de alte cazane, acestea nu au nevoie de curăţare permanentă. Centrala Stopuva a fost construită în aşa fel încât să nu favorizeze depunerea de gudron pe suprafaţa sa, datorită formei cilindrice sub care se prezintă. De fapt, cazanul are capacitatea de a se autocurăţa în timp ce este pus în funcţiune.

De dorit este sa se elimine gudroanele, condensul și cenusa pentru că acestea împiedică evacuarea adecvată a fumului, ceea ce înseamnă că şi randamentul cazanului va scădea. Efectuarea acestei curăţenii este absolut necesară pentru a obţine o putere nominală constantă şi o durată de viaţă prelungită.

Aşadar, alegerea centralei Stropuva potrivită nu reprezintă un demers atât de dificil, atât timp cât cele menţionate mai sus sunt luate în considerare şi aplicate corespunzător. Cei care au nevoie de ajutor suplimentar

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata