Breaking news

Morar, uns de Băsescu procuror șef și judecător CCR, într-o singură zi

loading...

Daniel Morar este omul zilei în România. A primit de la Traian Băsescu, într-o singură zi două cadouri incomensurabile: încă șase luni la șefia parchetului general după care nouă ani, judecător la CCR.

sebyDupă ce sâmbătă seară a anunțat națiunea printr-un mesaj video filmat în sufragerie din spatele perdeluței, că își i-a adio de la PDL, pentru că nu au vrut-o șefă pe Udrea, azi Băsescu a detonat trei bombe.

Băsescu a început în forță ziua de luni, conștientizând gafa de proporții făcută sâmbătă seară cu mesajul de adio către PDL.

Și cum cea mai bună apărare este atacul  Băsescu a pus biciul pe Guvern și Parlament, trimițând o scrisoare deschisă, foarte deschisă lui Ponta, Antonescu și Zgonea.

În scrisorică Băsescu le trasează liderilor USL, opt măsuri urgente pe care trebuie să le ia, unele imediat, altele până la 30 aprilie.

După bomba cu scrisorica, a urmat una ca la Hisoșima: l-a numit pe procurorul mult iubit, Daniel Morar, judecător la CCR pentru următorii nouă ani de zile.

Recompensa a venit pentru loialitatea lui desăvârșită față de Băsescu și pentru că i-a albit dosarele penale și l-a scăpat de pușcărie.

După acest cadou superb, Băsescu a pus mâna pe telefon și i-a dat ordin Oanei Hăineală, șefa CSM, să prelungească cu încă șase luni interimatul lui Daniel Morar la șefia parchetului general pentru a-și asigura în continuare spatele.

Așa se face că în decurs de doar câteva ore, Daniel Morar a fost recompensat de Băsescu cu două cadouri neprețuite. Iar mai pe seară, de la Cotroceni a mai venit o veste, semn că în laboratoarele obscure de la Președenție se lucrează de zor. Cristian Diaconescu, șeful Cancelariei Prezidențiale, fost membru PSD și Ministru de Externe și Justiție, a anunțat că începe demersurile pentru înființarea fundației Mișcarea Populară, înregistrată la OSIM în 2012 de Ioana Băsescu.

Fundația are prim scop: POLITICA. Adică este un Partid Politic deghizat în ONG.

În timp ce Băsescu dă bombe după bombe fără număr, USL, Parlamentul, Guvernul este năucit de lovituri și liderii „Puterii” abia dacă pot lega câteva cuvinte și alea încâlcite și doar de ei deslușite.

Și uite așa cu 7,5 milioane de voturi împotrivă, fără parlament și Guvern, Băsescu rămâne la butoanele României doar pentru că are la degetul mic: CCR, CSM, SRI, SIE, STS, ANI, DNA, Parchetul general și o parte din presa românească.

Acum înțeleg că Ceaușescu a fost mic copil pe lângă Băsescu. Dacă după împușcatul au rămas blocuri, clădiri, fabrici, uzine și nicio datorie, după Băsescu rămâne praful, pulberea și 20 de miliarde de euro datorie, pe care o vom plăti noi, românii de rând.

loading...
1 Comentariu
 1. Bojidar spune

  Art. 16 din Constitutia Romaniei consfinteste ca: “Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. (2) Nimeni nu este mai presus de lege”.
  Abuzurile comise de cuplul Santaj Basescu, fost Traian si Daniel Marius Morar “ajutati” de justitia “independenta” din secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, Handeala, care a prelungit cu 6 luni mandatul lui Daniel Morar de prim-adjunct al procurorului general al României continua. Decizia a fost luată luni, în şedinţa Secţiei pentru procurori a CSM, la care s-a discutat detaşarea lui Morar de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă ICCJ. Santaj Basescu, fost Traian, a semnat, in aceeasi zi de luni, decretul prin care Morar este numit judecator la CCR, pentru un mandat de noua ani, incepand cu data de 9 iunie 2013.
  In conformitate cu art. 61 alin. (4) si art. 62 din Legea 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, republicata, loialul ghiocel basist trebuie sa-si dea demisia din functia actuala.
  Art .61 alin (4). “Functia de judecator CC este incompatibila cu oricare alta functie publica sau privata, cu exceptia functiilor didactice din invatamantul juridic superior”.
  Art. 62. “Numirea judecătorilor CC, în condiţiile prezentei legi, se poate face numai cu acordul prealabil, exprimat în scris, al candidatului. În cazul în care candidatul ocupă o funcţie incompatibilă cu aceea de judecător al ****ţii Constituţionale sau face parte dintr-un partid politic, acordul trebuie să cuprindă angajamentul candidatului de a demisiona, LA DATA NUMIRII, din acea funcţie sau din partidul politic al cărui membru este”.
  Cine se va sesiza si va instrumenta dosarul cu “INFRACŢIUNI DE SERVICIU SAU ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL” prevazute de Codul Penal, comise de inculpatul Daniel Marius Morar (n. 15 august 1966, orașul Luduș, județul Mureș)? Poate se va sesiza procurorul general al Parchetului de pe lângă ICCJ care intanplator si prin vointa lui Santaj Basescu, fost Traian, poarta numele de Daniel Marius Morar???!!! C.S.M. – Handeala si A.N.I. – Georgescu Horia alias Giumbix au decretat ca Morar si Basescu poate sa incalce Tratatul privind Uniunea Europeană iar Constitutia Romaniei este optionala pentru toti slujitorii basisti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata