Breaking news

Coana Merkel își bagă coada în treburile interne ale României

loading...

Cancelarul german Angela Merkel nu are ce face și se apucă să spună că nu este de acord cu suspendarea lui Băsescu și că în România s-a încălcat statul de drept.

Asemeni unui dictator, Băsescu face uz de toate mijloacele posibile și imposibile pentru a se salva din ghearele judecății populare. Astfel că împroșcă cu noroi România prin cancelariile europene, plângându-se că a fost suspendat în mod abuziv.

Așa că și-a pus aparatul de propagandă să dea la presă că l-a sunat Merkel și că e de partea lui.

Madam Angela Mergel s-a apucat să-l sune pe Băsescu, fix în ziua în care CCR decide dacă vacantează postul de președinte și dacă se organizează referendumul pentru demitere.

Merkel vrea să ia românilor dreptul de a decide cine să-i conducă, stabilind din capul locului că statul de drept s-a încălcat în România.

De când și până când, Parlamentul este celc are încalcă statul de drept? Cum de doamna Merkel nu era la curent când Roberta Anastase frauda votul la legea pensiilor sau când judecătorii la CCR erau puși în funcție de PDL prin santaj și încălcarea tuturor regulilor.

Când în Parlament s-au produs toate acestea, Angela Merkel nu a mai sărit de cur în sus dându-se de ceasul morții că în România statul de drept este încălcat.

Stimată doamnă coană Merkel, care stai pe scaunul lui Hitler, las-o mai moale cu dictarura la adresa României și vezi matale de treburile Germaniei. Au apus vremruile când Înalta Poartă decidea ce se întâmplă în România. Așa că Madam Merkel jos laba de pe România.

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Corect !!! Sa-si vada de ale Germaniei si sa ne lase in pace !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata