Breaking news

Ce e mai grav: să plagiezi un doctorat sau să lași România fără flotă!?

loading...

În România, o persoană a vândut flota și a ajuns Președintele țării, iar o altă persoană a plagiat o teză de doctorat și a ajuns premier.

Ce este mai grav pentru România? Faptul că Traian Băsescu a ajuns președinte după ce a vândut pe doi lei flota României, sau faptul că Victor Ponta este acuzat că și-ar fi plagiat o teză de doctorat?

Conisliul Național de Atestare a diplomelor, a stabilit vineri, că teza de doctorat a lui Victor Ponta ar fi plagiată. Decizia consiliului nu are însă nicio valoare juridică întrucât, ministrul interimar al Educației, Liviu Pop, a demis prin ordin pe toți cei 20 de membrii susținând că acest consiliu nu are atribuții în acest sens.

Traian Băsescu a fost și este anchetat de faptul că a vândut flota României la fier vechi și a produs un prejudiciu de circa 275 milioane de euro.

A devenit între timp Președinte al României, iar dosarul său zace în sertarele DNA, cu o nouă expertiză, care indică faptul că prejudiciul făcut statului român este ZERO.

Dacă se dovedește că Ponta a plagiat să i se retragă titlul de doctor. Pentru că titlul a fost obținut în perioada în care el nu era premier, nu văd niciun motiv pentruc are ar trebui să renunțe la această funcție politică.

Dacă se dovedește că Băsescu a distrus flota României, să fie băgat la închisoare, să i se confiște averea și să fie demis din funcție.

Nu ai cum să compari mere(plagiatul lui Ponta) cu pere(dosarul flota al lui Băsescu) și să spun că Ponta trebuie să demisioneze iar Băsescu să rămână veșinc la domnie până când se prescriu faptele.

 

 

loading...
4 Comentarii
  1. Liviu spune

    Ponta nu a plagiat este o minciuna !!!

  2. nae spune

    Sa vii dupa 9 ani si sa acuzi de plagiat numai jigodismul basescian este capabil!

  3. Cristian Ilie spune
  4. Timisoreanu spune

    Ambele variante sunt la fel de grave.In primul caz se poate spune ca esti un hot si un mincinos ordinar si nu meriti sa fii premier. In al doilea caz esti doar un hot. Acete lucruri trebuiesc dovedite.Tontalacu nu recunoaste ca plagiat pentru ca a avut indrumator de lucrare pe seniorul hotilor din P.C.R. Bombonel care sta la mititica din incmpetenta procurorului Tonta.In schimb Piratul reuseste sa-i faca de kakao pe neocomunisti care nu stiu cum sa-si ascunda ascunda toate hotiile din timpul guvernarii lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata