Breaking news

3 iulie 2012, ziua neagră a PDL, când Anastase a fost decapitată

loading...

Pentru PDL, data de 3 iulie 2012 va rămâne în istorie ca fiind ziua în care au fost făcuți praf de USL chiar cu propriile arme, adică cu majoritatea și cu sistemul prin care au stat la putere trei ani de zile.

Într-o singură zi, PDL a pierdut șefia Senatului, Camerei Deputaților dar și Avocatul Poporului. Drept urmare, portocalii în frunte cu Băsescu au urlat și trâmbițat toată ziua, ba că e lovitură de stat, ba că e mineriadă, ba că se încalcă Constituția ba că se desființeacă CCR. Nimic mai fals și mai aberant. Din dorința de a atage mila europenilor, PDL-iștii urlau ca din gură de șarpe după ce au fost încolțiți din toate părțile.

Invincibila și experta în fraudat voturi în Palament, Miss Roberta Anastase a fostr decapitată de la șefia Camerei Deputaților la ceas de seară.

Au pierdut pe mâna lor, întrucât au semănat vânt iar acum culeg furtună. Băsescu se dă de ceasul morții urlând ca dictatorul Ceaușescu în ultimele clipe de viață, că USL atacă instituțiile statului. Care instituții dottore Băsescu? Alea pe care până acum două luni de zile le aveai la degetul cel mic și le făceai praf din două cuvinte dacă îndrăzneau să nu îți exercite ordinele?

De ce unii văd doar ce face USL și ce masacru instituțional a făcut Băsescu este trecut la fapte diverse?

Poate că în aceste zile de grea încercare pentru Băsescu și PDL, acești își vor da seama că vine o zi a decontului când fiecare plătește pentru faptele sale, într-un fel sau altul.

La 22 de ani de la revoluție, niciunul dintre marii politicieni, gen Năstase și Băsescu, nu au învâțat din greșeala lui Ceaușescu. Și Ceaușescu și Năstase și mai nou și Băsescu s-au crezut invincibil și de ne atins. Ceaușescu a sfârșit-o ca un porc tăiat în văzul țării chiar în ziua de Crăciun, Năstase a fost umilit în direct la tv la ore de maximă audiență și  e terminat ca și politician iar Băsescu urmează.

Nici Băsescu și nici Năstase nu au învățat de greșelile lui Ceaușescu și au făcut cam ca el. Vine o zi când trebuie să dai socoteală pentru tot ceea ce ai făcut. Și pentru Băsescu acea zi se pare că va veni în curând.

 

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    ZI ALBA SI SFANTA PENTRU TOATA TARA !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata