Breaking news

Yacht și elicopter pentru videoclipul piesei ”Persia”

loading...

Marlene și Claudia sunt surori și împreună s-au lansat în show-biz-ul  mioritic în cadrul trupei Kittens.

FIZZ - KITTENSPiesa de debut, ”Persia”, face furori în cluburile din țară, a început să fie preluată și de radiorui, iar de curând piesa a intrat și pe piața muzicală din Grecia și Turcia. Fetele se pregătesc de filmarea primului lor videoclip, iar managerul trupei, Bob Taylor, a promis că vor avea la dispoziție un yacht și un elicopter pentru realizarea videoclipului.

exclusivNews.ro: Cu ce vine nou în peisajul muzicii românești trupa Kittens?

Kittens: Când am început acest proiect, noi împreună cu managerul nostru Bob Taylor ne-am propus să fim total diferiți, să aducem un suflu nou și să fim o pată de culoare în show-biz.

exclusivNews.ro: Am văzut că single-ul Persia rupe deja discotecile. Când intră și pe radio-uri?

Kittens: Ne bucurăm çă Persia e deja Hit în cluburile din toată țara și a intrat deja în top și la Profm dance. Casa de discuri ne-a anunțat că în curând va fi difuzată și de celelalte radio-uri mari.

exclusivNews.ro: Când veți filma un videoclip la piesa voastră de debut, Persia? Spuneți-mi mai multe în acest sens. Unde veți filma, ce fel de clip? Veniți cu ceva mai special?

Kittens: Vrem ca toți oamenii care ne ascultă muzica să fie foarte mulțumiti de imaginea și show-urile noastre. De aceea și videoclipurile trupei Kittens vor fi total diferite. La single-ul ”Persia” clipul îl vom filma pe un yacht și managerul nostru ne-a anunțat că vom avea și un elicopter la dispoziție pentru filmări.

exclusivNews.ro: Doriți să construiți o carieră în muzică în această formulă? Sau trupa Kittens reprezintă doar un proiect de o vară care să vă propulesze spre o carieră solo pe viitor? Vă întreb pentru că așa se cam întâmplă cu formula de două.

Kittens: Suntem surori, ne iubim foarte mult și nu ne vom despărți niciodată. Ne dorim o carieră muzicală pe viață și nu ne interesează o cariera solo, ci doar proiectul Kittens.

exclusivNews.ro: Care sunt proiectele muzicale ale trupei, pentru această vară?

Kittens:Urmează un turneu național după filmarea videoclipului piesei ”Persia” și multe alte surprize  frumoase pentru fanii nostri dragi.

exclusivNews.ro: Unde vă pot asculta românii, pe unde aveți concerte?

Kittens: Bineînțeles că vom avea multe concerte și pe litoralul nostru, dar le vom anunța pe toate pe site-ul nostru oficial www.kittens.ro.

exclusivNews.ro: Cum va înțelegeti cu managerul vostru? Am văzut că sunteți ca o familie…Mai tot timpul împreună. Dar s-a întâmplat, și avem exemple în acest sens, ca managerul să fie și iubitul „produsului” muzical. Ce spuneți de asta?

Kittens: La noi nu este cazul. Bogdan este ca și fratele nostru mai mare, care ne ajută și ne sprijină în absolut tot ceea ce facem. Suntem deja o familie unită și suntem foarte bucuroase și mulțumite de el și de proiectul Kittens.

exclusivNews.ro: Aveti iubiți?

Kittens: Nu avem iubiți și nici nu ne dorim deocamdată. Cariera muzicală e pe primul plan pentru noi deoarece dorim să ne lansăm în curând și pe piața internațională împreună cu Cat Music și managerul nostru Bob Taylor. Deja avem un feedback bun din Turcia și Grecia, unde piesa Persia a prins deja foarte bine.

DSCI0044 - 1exclusivNews.ro: Pe 9 aprilie ați susținut un concert într-un club din Tulcea. Un băiat s-a alăturat show-ului vostru și a făcut senzație. Ce părere v-a lăsat prestația lui?

Kittens: O impresie foarte bună, este un dansator foarte bun din câte am observat noi. La fiecare show de-al nostru invităm băieți pe scenă să danseze și să cânte alături de noi piesele noastre.

exclusivNews.ro: Dacă v-a plăcut l-ați lua în trupa voastră ca dansator? Îl cheamă Marius și face parte dintr-o trupă numită No limit.

Kittens: Din proiectul nostru nu face parte nici un dansator. Suntem doar noi două deocamdată. Pe viitor vom decide dacă vom coopta și dansatori pentru show-urile noastre. Fanii ne pot scrie pe id-ul nostru oficial de messenger kittens_official. Îl rugăm și pe Marius să ne scrie pe mesenger.

loading...
1 Comentariu
  1. florina spune

    asteptam videoclipullllllllllllllllll.puuuuuuuuuuup

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata