Breaking news

Victor Ponta își bate joc de românii care l-au votat

loading...

Victor Ponta a aruncat în aer USL, miercuri dimineață când a anunțat că o propune pe Laura Codruța Koveși, procuror șef la DNA. Premierul a decis de unul singur să facă propunerile de procurori șefi trecând peste Crin Antonescu.

sebyVictor Ponta a demonstrat miercuri dimineață este un jeg de om, un mincinos și un băsist de cea mai joasă spiță.

Dacă marți după întrevederea cu CSM, Ponta spunea că propunerile de procurori șefi se vor face de viitorul Ministru al Justiției, azi brusc, probabil după ce a visat urât, s-a trezit cu pixul în mână și a decis să facă el propunerile. Ce s-a întâmplat de ieri și până azi-dimineață când a făcut propunerile, numai Ponta știe.

Însă acest comportament mișelesc nu face decât să îl descalifice ca om și mai ales ca premier. Și-a bătut joc la fel ca și Băsescu, de milioanele de români care l-au votat și l-au pus în funcția de prim-ministru.

Ce bine ar fi fost să aibă aceeași atitudine fermă și în cazul problemei de la Oltchim sau în cazul deciziei de privatizare a CFR Marfă, impusă de FMI.

Decizia luată pe șest de Ponta nu va rămâne fără urmări, mai ales că nici măcar nu s-a consultat cu Crin Antonescu.

Mai pe românește, Ponta a lăsat să se înțeleagă că el se spală pe mâini cu propunerile de procurori și că pasează responsabilitatea în sarcina PNL. Și în timp ce PNL căuta un Ministru la Justiție care să facă propunerile de procurori șefi, Ponta le-a dat lovitura de grație.

Nu așa se face politică, nu așa îl învingi pe Băsescu, prin astfel de compromisuri doar de dragul unui așa zis pact de coabitare.

Tot comportamentul lui Ponta este unul al unui om laș și fără pic de bun simț. Ponta devine acum mai rău decât Băsescu.

Practic Băsescu a dat lovitura de grație USL, care nu mai rezistă mult, chiar prin intermediul lui Ponta.

Urmare a acestei decizii, Victor Ponta trebuie să își dea demisia de urgență din funcția de premier al României.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    Jos cu tradatorul plagiator basist ponta – tonta !

  2. Bogdan spune

    Oricine se inhaiteaza cu acest individ nu poate spera sa primeasca suficiente voturi, nici pentru prezidentiale, nici pentru Constitutie, nici pentru nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata