Breaking news

Urmărește live prima semifinală Eurovision România 2013

loading...

Televiziunea Română transmite în această seară de la ora 21.00, pe TVR 1, TVR HD și TVR Internațional, prima semifinală Eurovision România 2013.

semifinala 1 eurovision 2013Astă seară de la ora 21.00, 16 din cele 32 de piese calificate în semifinale, intră în concurs, și se bat pentru cele 6 locuri care duc în finala de pe 9 martie.

După succesul transmisiunilor online ale show-urilor din cadrul Selecţiei naţionale Eurovision din 2012, TVR oferă anul acesta vizitatorilor site-ului oficial Eurovision România, în premieră,  posibilitatea de a alege ce imagini vor să urmărească în timpul show-ului.

Pe lângă spectacolul televizat, pe eurovision.tvr.ro vor putea fi urmărite cinci camere care transmit live din culise, Camera Verde şi din Studioul 3 al TVR, unde au loc show-urile. Fiecare vizitator al eurovision.tvr.ro va putea opta ce stream doreşte să urmărească, în paralel cu show-ul transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi www.tvrplus.ro.

Alături de jurnaliştii acreditaţi pentru semifinale şi finală, Camera Verde va găzdui, pentru al doilea an consecutiv, bloggeri care vor oferi informaţii la cald privind desfăşurarea Selecţiei naţionale Eurovision. Numele acestora va fi cunoscut la sfârşitul săptămânii, acum fiind în plină desfăşurare concursul în urma căruia sunt selectaţi bloggerii oficiali Eurovision România, pe eurovision.tvr.ro.

Pentru prima dată în istoria organizării selecţiilor Eurovision, TVR a asigurat în 2012, în paralel cu spectacolul televizat, o transmisiune online specială.

Ponderea televotului este de 50%, la fel ca în cazul votului juriului. Marea finală, la care participă cele 12 piese, va avea loc în data de 9 martie 2013.

Modalitatea de jurizare va fi, de asemenea, 50% televot, 50% juriu. Cele două semifinale vor fi transmise în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe eurovision.tvr.ro şi www.tvrplus.ro.

Finala va fi preluată şi pe www.eurovision.tv, site-ul oficial al competiţiei. Regulamentul concursului şi informaţii suplimentare pot fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata