Breaking news

Un taxi a luat foc din senin în trafic, în zona stației de metrou Timpuri Noi

loading...

Un taxi aparținând companiei Speed taxi din București, a luat foc din senin, în timp ce se afla în trafic, în zona stației de metrou Timpuri Noi. Șoferul a reușit să stingă incendiul cu ajutorul extintoarelor oferite de alți participanți la trafic.

taxi in flacari - metrou timpuri noiGhinion curat pentru un taximetrist al companiei Speed Taxi. Mașina cu care-și câștigă pâinea zilnic, a luat foc în timp ce se afla în trafic, pe bulevardul Calea Văcărești vis a vis de baza sportivă a Universității Nicolae Titulescu. Incientul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 20.30 când mașina de taxi se apropia de intersecția de la stația de metrou Timpuri Noi.

Când a văzut că de sub capota mașinii iese fum, șoferul a oprit taxiul a pus mâna repede pe extintor și s-a grăbit să stingă focul.

În ajutorul taximetristului au sărit și alți participanți la trafic. Aceștia au tras pe dreapta și au sărit cu extintoarele ca să împiedice extinderea focului. După care, l-au ajutat pe taximetrist să tragă mașina pe dreapta.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Iar mașina nu a fost grav avariată, însă a ajuns la service doar tractată cu o platformă.

loading...
1 Comentariu
  1. dany spune

    frigal ziaru bn ca na fost ranitii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata